Négy napja késik ennek örülök, sosem szokott! Beszélhetnék valakivel? Többi lent!
Es mi a kèrdès?:)
A terhessèg nem jàr mindenkinèl mellfàjdalommal.A mellbimbo èrzèkenysèg sem feltètlenul jelent terhessèget,de igen,lehet az egyik elo-tunet.Pontos a mensid? Mennyit kèsett? Ha pontos ès kèsik legalàbb 2 napot,tesztelj ès megtudod mi a helyzet.Ha lehet,reggeli elso vizeletbol vègezd.
Egyèbkènt szeretnèl babàt?
Szia! Több oka is lehet.
1. lehet, hogy később volt a peteérésed és még nem termelt a szervezeted annyi Hcg-t, hogy teszt érzékelje.
2. sajnos tényleg csak késik és az "izgalomtól" nem jött még meg. (Ezt azért írtam, mert én többször jártam úgy, hogy 5 napot késett, aztán megjött.)
Holnap reggelig ha nem jön meg, mindenképpen csinálj még egy tesztet! Hátha az már 2 csíkos lesz! ;) Drukkolok!
Bocsi,nem olvastam figyelmesen a kèrdèst! Szoval 4 napja...
Ok,mivel azt irod sosem szokott,reggel tesztelj.
Làtom szeretnèl babàt,sok sikert Neked!
Elozo vagyok.Attol,hogy reggel negativat teszteltèl,mèg nem zàrhato ki egyèrtelmuen a terhessèg.Igen,lehet,hogy mèg nem termelodott annyi terhessègi hormon,hogy kimutassa a teszt.Vàrj pàr napot ès ha addig sem jon meg,tesztelj megint jo èrzèkenysègu tesztel.
Egyèbkènt annak,hogy nem jon meg idoben,lehet tobb oka is,stressz,idegeskedès,kicsit felborult a hormonhàztartàsod...
Vàrj pàr napot (ha tudsz:)) ès reggeli vizeletbol probàld ujra,lehet ebben a ciklusban tènyleg nem kozèpidore esett a pè.
Majd azèrt ird le mi lett az eredmèny,szoritunk!:)
(Nekem is szorits,nem vàrt elott vagyok 2 nappal,nagyon remènykedem ebben a honapban!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!