Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Négy napja késik ennek örülök,...

Jutit kérdése:

Négy napja késik ennek örülök, sosem szokott! Beszélhetnék valakivel? Többi lent!

Figyelt kérdés
Rengeteget nézem ezt az oldalt de még csak most mertem írni!Tünetem annyi,hogy pont,hogy nem fáj a mellem hanem a mellbimbóm!A mensi napján rendesen görcsöltem de azóta semmi csak szúrkálás!tegnap reggel - teszt!
2012. febr. 23. 11:30
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Es mi a kèrdès?:)

A terhessèg nem jàr mindenkinèl mellfàjdalommal.A mellbimbo èrzèkenysèg sem feltètlenul jelent terhessèget,de igen,lehet az egyik elo-tunet.Pontos a mensid? Mennyit kèsett? Ha pontos ès kèsik legalàbb 2 napot,tesztelj ès megtudod mi a helyzet.Ha lehet,reggeli elso vizeletbol vègezd.

Egyèbkènt szeretnèl babàt?

2012. febr. 23. 11:44
 2/31 anonim ***** válasza:

Szia! Több oka is lehet.

1. lehet, hogy később volt a peteérésed és még nem termelt a szervezeted annyi Hcg-t, hogy teszt érzékelje.

2. sajnos tényleg csak késik és az "izgalomtól" nem jött még meg. (Ezt azért írtam, mert én többször jártam úgy, hogy 5 napot késett, aztán megjött.)

Holnap reggelig ha nem jön meg, mindenképpen csinálj még egy tesztet! Hátha az már 2 csíkos lesz! ;) Drukkolok!

2012. febr. 23. 11:45
 3/31 anonim ***** válasza:

Bocsi,nem olvastam figyelmesen a kèrdèst! Szoval 4 napja...

Ok,mivel azt irod sosem szokott,reggel tesztelj.

Làtom szeretnèl babàt,sok sikert Neked!

2012. febr. 23. 11:45
 4/31 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok.Attol,hogy reggel negativat teszteltèl,mèg nem zàrhato ki egyèrtelmuen a terhessèg.Igen,lehet,hogy mèg nem termelodott annyi terhessègi hormon,hogy kimutassa a teszt.Vàrj pàr napot ès ha addig sem jon meg,tesztelj megint jo èrzèkenysègu tesztel.

Egyèbkènt annak,hogy nem jon meg idoben,lehet tobb oka is,stressz,idegeskedès,kicsit felborult a hormonhàztartàsod...

2012. febr. 23. 11:49
 5/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm,hogy válaszoltok! Már 5 hónapja próbálkozunk eddig mindíg pontos 28naps volt sosem késett! Tegnap reggel csináltam gabriellt - lett!
2012. febr. 23. 11:58
 6/31 A kérdező kommentje:
És hát nem vagyok idegesebb mint szoktam a doki pedig azt mondta teljesen egészséges vagyok!
2012. febr. 23. 12:00
 7/31 anonim ***** válasza:
2. vagyok, akkor tényleg bizakodjunk a késői peteérésben! :)
2012. febr. 23. 12:02
 8/31 A kérdező kommentje:
Igen :) csak az a gáz hogy a ciklusom 11napján voltunk úgy együtt,hogy baba lehessen azt meg már mutatni kéne.
2012. febr. 23. 12:05
 9/31 anonim ***** válasza:

Vàrj pàr napot (ha tudsz:)) ès reggeli vizeletbol probàld ujra,lehet ebben a ciklusban tènyleg nem kozèpidore esett a pè.

Majd azèrt ird le mi lett az eredmèny,szoritunk!:)

(Nekem is szorits,nem vàrt elott vagyok 2 nappal,nagyon remènykedem ebben a honapban!:))

2012. febr. 23. 12:05
 10/31 A kérdező kommentje:
Persze,hogy szorítok!:) Minden kisbabának örülök! Jól esik hogy végre én is megoszthatom valakivel!:)
2012. febr. 23. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!