Négy napja késik ennek örülök, sosem szokott! Beszélhetnék valakivel? Többi lent!
13:53-as vagyok. Majd írd meg légyszi, hogy mi lett veled! :)
Minden rendben lesz, nyugi!
Egyébként, a 11.-i együttlét után mivel védekeztetek?
Szurkolok....
Sziasztok!Ma reggel megjött egy hét késéssel!:(((
Látjátok ezért pihenek egy kicsit!NAGYON NEHÉZ!!Bár tudom 5hónap nem a világ!:)Veletek mizu?Köszönöm mindenkinek a bíztatást!!!!
Szia!
(A 1,3,4,9,16,19-es vàlaszok az enyèmek...)
Nagyon sajnàlom! Annyira megèrtelek.En is annyiszor àtèltem màr ezt,ès fèl ève egy babàt is elvesztettem a 11.hèten.Ez a 3. probàlkozos honapunk azota,hogy ujra zold utat kaptunk.Az elozo ciklusom 45 napos volt,a fèrjem màr ugy belelèlte magàt,persze titkon èn is,.Mikor teszteltem ès nagativ lett,nagyon sirtam a furdoben.A pàrom elott is szinte szègyelltem magam,Ot is sajnàltam.
Szoval csak azèrt irtam,hogy hidd el,jopàran tudjuk milyen nehèz ez,de NEM SZABAD FELADNI! HIDD EL!
Egyèbkènt a homèrozèsem szerint a luteàlisom 11.napjàn vagyok,màr kezdek fèlni,mikor kezd csokkeni a hom.Remèlem nem igy lesz! Bizom nagyon ebben a honapban!
Mindenkinek tovàbbi sok erot,mielobbi babàsodàst!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!