Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Négy napja késik ennek örülök,...

Jutit kérdése:

Négy napja késik ennek örülök, sosem szokott! Beszélhetnék valakivel? Többi lent!

Figyelt kérdés
Rengeteget nézem ezt az oldalt de még csak most mertem írni!Tünetem annyi,hogy pont,hogy nem fáj a mellem hanem a mellbimbóm!A mensi napján rendesen görcsöltem de azóta semmi csak szúrkálás!tegnap reggel - teszt!
2012. febr. 23. 11:30
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Tudom és köszönöm,hogy elmondod a véleményed!Tényleg szeretnénk babát de már túl ideges voltam és ez a kapcsolatunknak se tesz jot! ezért szerettem volna egy kis stresszmentes időszakot! Legyünk magunkhoz őszinték mindenki csak agyban tudja,hogy nem szabad idegeskedni a gyakorlatban a legnagyobb százalékban ez nem megy sajnos!Csak szeretném visszanyerni önmagam És akkor tuti jön a mi kis lurkónk!:))))) Bár már most sem bánnám! És Neked is nagyon szurkolok MERT MEGÉRDEMELJÜK!!!!!!!:))))
2012. febr. 23. 13:55
 22/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 13:53-as! Remélem igazad van!!! Vicces lenne ha pont egy ilyen lehetetlen szituból jött volna össze!:))))
2012. febr. 23. 13:58
 23/31 anonim ***** válasza:

13:53-as vagyok. Majd írd meg légyszi, hogy mi lett veled! :)

Minden rendben lesz, nyugi!

2012. febr. 23. 17:57
 24/31 A kérdező kommentje:
Remélem!Irni fogok amint van fejlemény,tényleg nem csak mondom!Én is kíváncsi volnék sok végeredményre de mindíg csak megigérik...:/ Én irok majd!:)!!!
2012. febr. 23. 19:16
 25/31 A kérdező kommentje:
Egyébként még nem jött meg!:)
2012. febr. 23. 19:17
 26/31 anonim ***** válasza:
:) Mizu? Teszteltél?
2012. febr. 24. 07:30
 27/31 anonim ***** válasza:

Egyébként, a 11.-i együttlét után mivel védekeztetek?

Szurkolok....

2012. febr. 24. 09:49
 28/31 A kérdező kommentje:
Szia! még nem jött meg!Holnap reggel tesztelek!Gumival,nekünk az a szokásos sosem szedtem gyógyszert féltem tőle!:) Holnap irok!
2012. febr. 24. 20:44
 29/31 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Ma reggel megjött egy hét késéssel!:(((

Látjátok ezért pihenek egy kicsit!NAGYON NEHÉZ!!Bár tudom 5hónap nem a világ!:)Veletek mizu?Köszönöm mindenkinek a bíztatást!!!!

2012. febr. 25. 16:05
 30/31 anonim ***** válasza:

Szia!

(A 1,3,4,9,16,19-es vàlaszok az enyèmek...)

Nagyon sajnàlom! Annyira megèrtelek.En is annyiszor àtèltem màr ezt,ès fèl ève egy babàt is elvesztettem a 11.hèten.Ez a 3. probàlkozos honapunk azota,hogy ujra zold utat kaptunk.Az elozo ciklusom 45 napos volt,a fèrjem màr ugy belelèlte magàt,persze titkon èn is,.Mikor teszteltem ès nagativ lett,nagyon sirtam a furdoben.A pàrom elott is szinte szègyelltem magam,Ot is sajnàltam.

Szoval csak azèrt irtam,hogy hidd el,jopàran tudjuk milyen nehèz ez,de NEM SZABAD FELADNI! HIDD EL!

Egyèbkènt a homèrozèsem szerint a luteàlisom 11.napjàn vagyok,màr kezdek fèlni,mikor kezd csokkeni a hom.Remèlem nem igy lesz! Bizom nagyon ebben a honapban!

Mindenkinek tovàbbi sok erot,mielobbi babàsodàst!:)

2012. febr. 25. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!