Négy napja késik ennek örülök, sosem szokott! Beszélhetnék valakivel? Többi lent!
En itt vagyok.(1-3-4-9 vàlaszolo)
Ha biztos vagy abban,hogy a 11.napon voltatok csak ugy egyutt,hogy abbol terhessèg lehetett,akkor azt màr tènyleg kimutat(hatt)a volna a teszt.
Szoval a peteèrès a 13.-14. napon lehetett,mivel azt irod,pontos,28 napos ciklusaid vannak. Ha akkor eshettèl teherbe,azt a (nem) vàrt mensi napjàn azèrt màr àlltalàban ki lehet mutatni.De nem feltètlenul.Van,akinèl nem termelodik elèg hcg nem vàrt idejère,nekik tobb ido kell ahoz,hogy pozi tesztet kapjanak. Hallottam màr ilyenrol,hogy valakinèl nem lett rogton pozi a teszt.Ez nagyobb esèllyel fordul elo akkor,ha valakinèl valami miatt kèsobb kovetkezett be az ovulàcio.Megtermèkenyulès utàn mèg vàndorol a megtermèkenyult petesejt,be kell,hogy furja magàt:) a mèhnyàlkahàrtyàba,ezutàn kb.2-3 nap,mire a teszt pozit mutathat.Ez az egèsz min.14 nap.Ha valaki biztosra tudja mikor eshetett teherbe az azèrt segit.Ezt akkor lehet biztosra tudni,ha valaki csak 1x szexelt mondjuk pè kornyèkèn.:) A himivarsejtek azonban akàr 3 napig is èlnek a noi szervezetben,kèpesek kivàrni a petèt,szoval ha pè elott voltatok egyutt mondjuk 2-3 nappal,abbol mèg lehet terhessèg.
Szoval,ha Te biztos vagy abban,hogy csak akkor eshettèl teherbe,akkor igen,a tesztnek valoszinuleg màr pozinak kellene lennie.De irtam,hogy ez nem tuti,attol fugg milyen gyorsan termelodik a hcg ès milyen koncentràcioban van a vizeletben mikor tesztelsz. Ha esetleg volt szex a 11. napon tul,ès a peteèrèsed valamilyen okbol kèsobb volt,mint a 14.nap,simàn teherbe eshettèl ès akkor mèg a teszt nem biztos,hogy kimutatnà a terhessèget,akkor sem ha esetleg sikerult.
Azt mondom ne èld bele magad semmibe,de ne is idegeskedj.Tesztelj pàr nap mulva ès melàtod...
Ha mègsem sikerult,akkor a kovi honap! Nem keseredunk el,nem adjuk fel!:)
Akkor lehet tènyleg valami màs àll a kèsès hàtterèben,a noi hormonrendszer nagyon "finomra van hangolva" bàrmi olyan kisebb vàltozàs ami neked fel sem tunik,befolyàsolhatja a pè-t. A hormonok nèha rendetlenkednek ès vannak honapok,mikor egyàltalàn nincs is egy nonek pè-e,akkor sem ha teljesen egèszsèges.Ez elofordul nèha.Ràadàsul az ovu teszted is negativ volt azt irod. Ha tènyleg nem idegeskedèl,hogy "mi van" :),lehet meg is jonne.
Egyèbkènt nem tudom mennyire komolyan szeretnètek bèbit,de ha igen,nem tudom minek pihentetni.Azaz megèrtem,èn is jo pàr csalodàson vagyok tul,rossz minden honapban a pàromnak is azt mondani nem sikerult.:(
De sokaknak pont akkor jon ossze,mikorra màr feladjàk,beleunnak ezen idegeskedni ès nem gorcsolnek rà az egèszre. Azt mondod a ciklusod ok,ha egèszsègesek vagytok mindketten,tènyleg ne gorcsolj. Talàn ha tènyleg hanyagolnàtok a bèbi-dolgot,de egyutt lennètek amikor csak jol esik ès nem vèdekeznètek,lehet pont ossze is jonne...:)...Bàr ez csak a Ti dolgotok,nem beleszolni szerettem volna,de ki tudja...:)
Szerintem előfordulhat, hogy terhes vagy. A hímivarsejtek maximálisan 5 napig élnek a női szervezetben, így ha 11-én voltatok együtt (pláne ha este), akkor 16.-ai peteérésből még lehet baba. Azt írtad, hogy 9-11. napon negatív volt az ovu teszt és utána már nem is tesztelted, akkor ez simán előfordulhat. És akkor azt még a terhesség teszt nem kell, hogy kimutassa, mert elég késői ovu volt. Nem akarlak reménykedésre biztatni, hogy aztán meg csalódj, de a mellbimbó fájdalom is erre utal, a szurkálásokról meg még nem is beszéltem. Nekem ezek voltak a legelső tüneteim, én akkor tutira tudtam, hogy baba van a dologban (teszt nélkül is), mert ilyet előtte nem éreztem soha.
Egyet még esetleg kipróbálhatnál: Mérd meg a reggeli hődet (szájban), még mielőtt kikelnél az ágyból. Nekem terhesen 37 felett volt a hőm, terhesség nélkül meg 36,8 volt a legmagasabb.
Ha a hőmérsékleted is terhességre utal, akkor tényleg csak a teszt nem mutatja még ki. De azért tesztelj holnap reggel, hátha az már pozitív lesz.
Sok sikert, drukkolok neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!