Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombiknál mitől függ, hogy...

Lombiknál mitől függ, hogy hány petesejtet ültetnek be?

Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Max 3-at,te döntöd el.Persze attól is függ hogy hágy petesejtet tudtak leszívni,és abból hány termékenyül meg és osztódik.Nekem pl.csak egyetlen egyet tudtak leszívni.
2012. márc. 3. 22:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Ált. 35 év alatt 2-t, ha van annyi.

Az orvos és a biológus is ajánlja mennyit (utóbbi látja milyenek), én rájuk hallgattam és mindkétszer 2-t kértem vissza.

2012. márc. 4. 07:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Max. 3 petesejtet ültetnek be. Mi az utolsó lombiknál 3-at szerettünk volna, de a biológus tanácsára csak kettőt kértünk. Azt mondta, hogy ő félne az ikerterhességtől, de a döntést természetesen ránk bízza. A lombik nem sikerült, de szerintem nem azon múlt, hogy 2 vagy 3 embriót ültettek be.
2012. márc. 5. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!