Lombiknál miért mondják, hogy az sem jó ha sok petesejt van?
Ma voltam punctión!Sikeresen le szívtak 17db.petesejtet.Egy barátnőm azt mondta ő úgy hallotta,hogy az sem jó ha nagyon sok van.Tényleg nem jó?Ha igen miért?
Köszönöm!
Köszönöm a válaszod!
Vissza ültetve elvileg csak egy lesz!Akkor ezek szerint nem baj,hogy ilyen sok lett mert akik még velem voltak leszíváson mindenkinek 4 és 6 petesejtet tudtak le szívni és eléggé kimagasló volt mellettük az én 17 petécském!:)
Bízom benne,hogy holnap is szép számot fognak mondani a megtermékenyülteknél és el tudjuk őket vinni az ötödik napig!
Köszönöm nektek is a választ!:)
Igazából ebből a temérdek mennyiségből nekünk egyetlen egy kell ami majd be is ágyazódik!Remélem meg lesz az az egy!!!:)
Köszönjük a jó kívánságokat igyekszünk élni is velük!:)
Sziasztok lányok!
Telefonáltam és egy egész foci csapatra való indult meg és vár most a"bölcsiben":)12 petécske termékenyült meg és kezdett szépen osztódni!Szombat reggel kell megint érdeklődnöm hogylétük felől!
Annyira örülök!!!
Puszi mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!