Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombiknál miért mondják, hogy...

Lombiknál miért mondják, hogy az sem jó ha sok petesejt van?

Figyelt kérdés

Ma voltam punctión!Sikeresen le szívtak 17db.petesejtet.Egy barátnőm azt mondta ő úgy hallotta,hogy az sem jó ha nagyon sok van.Tényleg nem jó?Ha igen miért?

Köszönöm!

2011. nov. 9. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Beültetésnél nem jó, ha sokat ültetnek vissza. Leszívni sokat érdemes, mert nem biztos, h mind megtermékenyül. Viszont beültetni nem szabad sokat, mert rontja az esélyeket.
2011. nov. 9. 13:35
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Vissza ültetve elvileg csak egy lesz!Akkor ezek szerint nem baj,hogy ilyen sok lett mert akik még velem voltak leszíváson mindenkinek 4 és 6 petesejtet tudtak le szívni és eléggé kimagasló volt mellettük az én 17 petécském!:)

Bízom benne,hogy holnap is szép számot fognak mondani a megtermékenyülteknél és el tudjuk őket vinni az ötödik napig!

2011. nov. 9. 13:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy kalappal! :)
2011. nov. 9. 13:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban nem jó, hogy nem tudnak annyira növekedni, mert elnyomják egymást, és előfordulhat, hogy nem mind jó minőségű. Én csak az én példámat tudom neked mondani. Első lombiknál 12-t szívtak le, ebből 8 volt használható és 6 termékenyült meg. Másodiknál 8-at szívtak és 7 megtermékenyült. De nem ezen fog múlni, úgyhogy sok sikert nektek!
2011. nov. 9. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mennyien irigyelnek, hogy ennyi petéd lett? :) Örülj neki nagyon, és sok sikert!
2011. nov. 9. 15:25
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek is a választ!:)

Igazából ebből a temérdek mennyiségből nekünk egyetlen egy kell ami majd be is ágyazódik!Remélem meg lesz az az egy!!!:)

Köszönjük a jó kívánságokat igyekszünk élni is velük!:)

2011. nov. 9. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nagyon-nagyon drukkolok én is!!!!!!!
2011. nov. 9. 17:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönjük!:)
2011. nov. 9. 18:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Telefonáltam és egy egész foci csapatra való indult meg és vár most a"bölcsiben":)12 petécske termékenyült meg és kezdett szépen osztódni!Szombat reggel kell megint érdeklődnöm hogylétük felől!

Annyira örülök!!!

Puszi mindenkinek!:)

2011. nov. 10. 11:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó hír, gratulálok, csak így tovább, lesz bőven fagyibaba is :)
2011. nov. 10. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!