Szerintetek terhes vagyok? Többi lent.
Figyelt kérdés
Általában 24-26 naposak a ciklusaim, de ma már a 26 napon vagyok és még nem jött meg, bár most a peteérésem is 2 nappal később volt, mint szokott. Megnéznétek a hőgörbémet? Vélemények? Van már egy kislányom, őt nagyon terveztük, de a tesót csak 1 év múlva szeretnénk.2012. márc. 1. 11:00
21/21 A kérdező kommentje:
:) Kedves, hogy érdeklődsz!
Negatívat teszteltem szombaton, aztán hétfőn meg is jött. Már tényleg azt hittem, hogy lesz valami, mert egyáltalán nem voltak mensi előtti tüneteim. Na mindegy, akkor marad az eredeti tervünk, hogy 1 év múlva vállaljuk a kistesót.
Mégegyszer köszi az érdeklődést.
2012. márc. 10. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!