Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?...

Szerintetek terhes vagyok? Többi lent.

Figyelt kérdés
Általában 24-26 naposak a ciklusaim, de ma már a 26 napon vagyok és még nem jött meg, bár most a peteérésem is 2 nappal később volt, mint szokott. Megnéznétek a hőgörbémet? Vélemények? Van már egy kislányom, őt nagyon terveztük, de a tesót csak 1 év múlva szeretnénk.
2012. márc. 1. 11:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
fél óránként fel fogod nyomni a görbédet??
2012. márc. 1. 20:07
 12/21 anonim ***** válasza:

9 vagyok

Nekem az első és második gyerek közötti időben rendszeresen 8-10 nap közötti volt a luteálisom, 32 napos ciklusok mellett, de semmilyen hormonelégtelenségem nincs, nem is volt, peteérésem is rendben, egyből össze is jött a 3. baba, amikor akartuk.

Lehet, hogy nem hozom a papírformát...

2012. márc. 1. 21:00
 13/21 A kérdező kommentje:

Nyugi, nem fogom feltenni félóránkén! Csak nem találtam a kérdésemet, azt hittem kitörlődött. Nem vagyok járatos ezen az oldalon, tudod nem mindenki lóg itt éjjel-nappal, hogy kívülről fújjam hogy mennek itt a dolgok.

Amúgy meg azt hittem, hogy a segítségnyújtás a lényege ennek az oldalnak (ha valaki tanácstalan helyzetbe került), de látom, hogy itt sajnos több a rosszindulatú ember, mint a segítőkész. Erről ennyit...

2012. márc. 2. 08:20
 14/21 anonim ***** válasza:
Első vagyok, én kíváncsi vagyok a mai állapotra, felteszed?
2012. márc. 2. 09:05
 15/21 A kérdező kommentje:
Kedves vagy, hogy érdeklődsz. Mai állapot: 36,95 a reggeli hőmérsékletem, menzi sehol.
2012. márc. 2. 10:33
 16/21 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, az jó jel, bízakodhatsz.

Én 10 dpo-n halványt teszteltem, hétvégén megpróbálhatod, ha nem jön meg addig :)

2012. márc. 2. 10:40
 17/21 anonim ***** válasza:

36,95?

Ezek szerint digitálissal méred. Remélem nem hónaljban. Sajnos ez nem a legmegbízhatóbb felállás.

Egy analóg hőmérőt kéne szerezned, ha nem jönne össze, de kívánom, hogy már ne legyen rá szükség... :o)

2012. márc. 2. 10:41
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem digitálissal mérem, és szájban, nyelv alatt.

A hőmérsékletem pont 36,9 és 37 közé esett, ezért írtam 36,95-öt. A higanyszál pont a kettő között volt. Szokott nálam két fok közé esni.

2012. márc. 2. 10:45
 19/21 anonim ***** válasza:

Értem, szuper. :o) Akkor megbízható a görbéd.

Én papíron vezetem, ott a fél tized fokot is jelölöm, és ha még pont aközé esik, akkor mindig lefelé kerekítek.

2012. márc. 2. 10:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mi lett veled azóta? Pozit teszteltél?:)
2012. márc. 10. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!