Szerintetek terhes vagyok? Többi lent.
9 vagyok
Nekem az első és második gyerek közötti időben rendszeresen 8-10 nap közötti volt a luteálisom, 32 napos ciklusok mellett, de semmilyen hormonelégtelenségem nincs, nem is volt, peteérésem is rendben, egyből össze is jött a 3. baba, amikor akartuk.
Lehet, hogy nem hozom a papírformát...
Nyugi, nem fogom feltenni félóránkén! Csak nem találtam a kérdésemet, azt hittem kitörlődött. Nem vagyok járatos ezen az oldalon, tudod nem mindenki lóg itt éjjel-nappal, hogy kívülről fújjam hogy mennek itt a dolgok.
Amúgy meg azt hittem, hogy a segítségnyújtás a lényege ennek az oldalnak (ha valaki tanácstalan helyzetbe került), de látom, hogy itt sajnos több a rosszindulatú ember, mint a segítőkész. Erről ennyit...
Utolsó vagyok, az jó jel, bízakodhatsz.
Én 10 dpo-n halványt teszteltem, hétvégén megpróbálhatod, ha nem jön meg addig :)
36,95?
Ezek szerint digitálissal méred. Remélem nem hónaljban. Sajnos ez nem a legmegbízhatóbb felállás.
Egy analóg hőmérőt kéne szerezned, ha nem jönne össze, de kívánom, hogy már ne legyen rá szükség... :o)
Nem digitálissal mérem, és szájban, nyelv alatt.
A hőmérsékletem pont 36,9 és 37 közé esett, ezért írtam 36,95-öt. A higanyszál pont a kettő között volt. Szokott nálam két fok közé esni.
Értem, szuper. :o) Akkor megbízható a görbéd.
Én papíron vezetem, ott a fél tized fokot is jelölöm, és ha még pont aközé esik, akkor mindig lefelé kerekítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!