Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus hatodik napján esett...

Ciklus hatodik napján esett valaki teherbe?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, hogy kevés, főképp, hogy 31 naposak a ciklusaim, de annyit hallani spontán peteérésről. Ez utóbbinak nem tudom, hogy egyáltalán vannak-e tünetei, mint normál esetben ciklus közepén. Szóval az érdekelne, hogy lett-e valaki a ciklus ilyen korai időszakában terhes?
2012. márc. 1. 10:08
 1/8 anonim ***** válasza:

7. napon.

Kb 30-32 napos ciklusok mellett.

Közel 7 éve hőmérőzöm, és a ciklus 13. napjánál SOHA nem volt korábban a peteérésem. Most igen. :o)

Amúgy a ciklus 7 és 21 napján voltunk csak együtt, mert engem közben kezeltek. Meg voltam győződve róla, hogy a baba a későbbi alkalomból lett, de az első UH-n a méret alapján egyértelmű volt, hogy nem. És az is igen furcsa volt, hogy "9 hetesen" éreztem mozogni, ezt még 3 gyerek lévén is furcsán korainak tartottam, és ki is derült, hogy az már betöltött 11 hét volt javában akkor... :o)

Viszont mivel a hímivarsejtek átlag 3, de akár 5 napig is elélnek, így lehet, hogy a 11-12 napon fogant csak meg a babánk.

2012. márc. 1. 10:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Hűha:)) Hát ugye ha életképesek a katonák, akkor lehet ez nekem sem a hatodik nap lenne. Igazából mi megszakítunk, csak néha bevállaljuk mensi előtt és az utolsó napokban:))) Most is így volt. Nem gond, ha jön a babó, csak most úgy hirtelen elgondolkodtam:DD
2012. márc. 1. 10:33
 3/8 anonim ***** válasza:

32 naposak a ciklusaim, ultrahang szerint 7. napon fogant a baba (következetesen egy hét pluszban vagyunk, ami a méretet illeti). :)

29 hetes kismama

2012. márc. 1. 13:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a választ. Azt még megkérdezhetem, hogy az ilyen korai megtermékenyülés esetén előbb jelentkeztek a tünetek? Esetleg a nem várt előtt már tudtátok? Már van egy kicsim és vele csak onnan tudtam, hogy teherbe estem, hogy elmaradt a mensim. A tünetek csak a 6. héten jöttek elő. Ő rendesen közép időben fogant, idő szerint is jött világra:)
2012. márc. 1. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon hamar lett pozitív a teszt is, és már előtte hányingerem volt. :)
2012. márc. 1. 13:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)) Na akkor majd hónap végén kiderül:DDD
2012. márc. 1. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!Mi a ciklusom 6dik napján szeretkeztünk és terhes lettem most januárban. Igaz, nekem mostanában mindig korai peteérésem volt, alig múlt el a menszi, már a peteérés tüneteit produkáltam.Ciklusaim rövidek, ált. 25 naposak de mostanában 21-22 napra jött meg, szóval mégkorábban. Sajnos a terhesség nem lett sikeres, méhen kívüli terhesség lett, meg is műtöttek. :-(

A ciklusom 24-dik napján délutáni vizeletből lett az első halvány pozitív tesztem.

2012. márc. 1. 14:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem sikerült:(( Legközelebb biztosan összejön:) Neked is köszönöm a választ és drukkolok, hogy mihamarabb pozitívat tesztelj:)
2012. márc. 1. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!