Ha valaki császár után a hatodik héten teherbe esik, akkor azt ki tudja hordani?
azt ajánlják az orvosok, hogy császár után legalább 1 de ha lehet inkább 2 évet várjon.
nem hiszem, hogy 6 hét után van esély a kihordásra, nagyon veszélyes a hegszétválás miatt :/
mondjuk el se tudok képzelni ilyet, általában azért szülés után 1 hónappal még nincs peteérés, a másik, hogy 6 hét után csak élénk még az élmény, hogy védekezzenek... :)
ugye csak elméletileg kérdezed?
sokat szoptatok, de kap cumit is a baba, így nem garantált a védelem, a marha férjem meg jópofán megviccelt hátulról...
lekiabáltam a fejét, most meg van makkanva.A nagy doboz gumi amit vettem, az éjjeliszekrényen figyel.
Ha becsúszna, elveszik?
"sokat szoptatok, de kap cumit is a baba, így nem garantált a védelem"
nem a kizárólag csak szoptatás adja meg a védelmet. illetve ilyen, hogy védelem nincs, csupán a szoptatás közben olyan hormonok termelődnek ami gátolja de nem zárja ki
szerintem ilyen esetben az orvos abortuszt javasol :(
hülye vicc, nem is értem a férjed... :(
"Vicces" a férjed...
A kizárólagos szoptatás sem jelent védekezést. Ilyenkor kisebb az esély a teherbeesésre, de bármikor bekövetkezhet egy peteérés és ilyenkor teherbe eshetsz.
Csinálj tesztet kb két hét múlva és akkor kiderül.
Szia!
Van olyan fogamzásgátló, amit pont a szoptatás idejére ajánlanak a dokik. Talán érdemes lenne megpróbálnod. A babának nem árt.
Felelőtlen? Megvettem a gumit, elmagyaráztam, h csak abban lehet, leokézta.Két nappal később éjjel berakta hátulról egy nyakpuszilgatás után.Kinéztem belőle ennyit.
Tuti felszeletelem a kolbászát, ha beakadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!