Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az ovu napján szeretkezünk,...

Ha az ovu napján szeretkezünk, akkor hány napra rá lehet csinálni terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
Másnap- harmadnap
2012. febr. 29. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Ovulációtól számított két hét múlva tesztelj.
2012. febr. 29. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Minimum 10 nap, de inkább két hét, ahogy az első is írta.

Másnap harmadnap még az se biztos, hogy a spermium elérte a petesejtet.

2012. febr. 29. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
ovulációtól számítva 12 nap!
2012. febr. 29. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Adj időt a szervezetednek! Ne siettesd a dolgot! Idő kell, mire megtörténik a beágyazódás, mire elegendő hCG lesz a véredben ahhoz, hogy a teszt pozitívat mutasson! Ha előbb csinálsz tesztet, lehet, hogy csalódni fogsz, de feleslegesen, mert lehet, hogy túl korán csináltad!( Én is így jártam!)

(Mi a ciklusom 23. napján voltunk együtt a férjemmel és a 40. napon lett pozitív a tesz, az együttlét után a 17. napon! De előtte két tesz negatív lett, amit túl korán csináltam, ami nagyon elkeserített, majd a 3. talán mintha pozitívba hajlott volna, végül a 4. tesz már határozottan pozitív lett. Biztos ami biztos, csináltam még egy 5-diket is, az is erősen pozitív!)

Szóval 14-17 napot minimum várnod kell(het), mire kiderül, hogy babát vársz! Sok sikert!

2012. febr. 29. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!