Ha az ovu napján szeretkezünk, akkor hány napra rá lehet csinálni terhességi tesztet?
Minimum 10 nap, de inkább két hét, ahogy az első is írta.
Másnap harmadnap még az se biztos, hogy a spermium elérte a petesejtet.
Adj időt a szervezetednek! Ne siettesd a dolgot! Idő kell, mire megtörténik a beágyazódás, mire elegendő hCG lesz a véredben ahhoz, hogy a teszt pozitívat mutasson! Ha előbb csinálsz tesztet, lehet, hogy csalódni fogsz, de feleslegesen, mert lehet, hogy túl korán csináltad!( Én is így jártam!)
(Mi a ciklusom 23. napján voltunk együtt a férjemmel és a 40. napon lett pozitív a tesz, az együttlét után a 17. napon! De előtte két tesz negatív lett, amit túl korán csináltam, ami nagyon elkeserített, majd a 3. talán mintha pozitívba hajlott volna, végül a 4. tesz már határozottan pozitív lett. Biztos ami biztos, csináltam még egy 5-diket is, az is erősen pozitív!)
Szóval 14-17 napot minimum várnod kell(het), mire kiderül, hogy babát vársz! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!