Szénhidrátszegény diéta esetén használhatok nádcukrot?
Figyelt kérdés
Terheléses cukor- és inzulin vizsgálaton voltam, pcos-m van. A cukrom rendben, de a doki szerint az inzulin nem jó. Éhgyomri 13uU/ml, 120perces 34 uU/ml. Metet írt fel és diétát javasolt. Ennek okán kérdezném a nádcukrot!! Még egy: a doki nem mondta, de szerintetek ez IR?2012. febr. 28. 16:19
1/6 anonim válasza:
nádcukor,barnacukor nem jó
legjobb a xilit/ nyírfacukor, eritrit
2/6 anonim válasza:
Abban biztos vagyok, hogy úgy nem használhatod, hogy a rendes cukrot váltod ki vele: ételbe, teába, stb., tehát azt használod a cukker helyett, azt nem lehet. Menjél a Norbi&Réka oldalakra Update-olni, az összes Update1-es mizéria extra szénhidrát szegény! Ez viszont biztos. Tehát elhagyni a szénhidrátot, nem kiváltani valami mással. De ne aggódj! Attól még jókat, finomakat fogsz enni! Az Update a különböző zöldségek&gyümik szénhidrát tartalmát is figyelembe veszi, ill. szerezz be egy-két kiló (méregdrága) Norbi lisztet, ha csak magadnak csinálod, sokáig elég, és azt nyugodtan eheted.
3/6 anonim válasza:
Első vagyok és dietetikus.
Nem szabad a szénhidrátot elhagyni, csak a hozzáadott cukrot, cukros dolgokat, finomított liszteseket.
A www.pco-szindroma.hu oldalon olvass a diétáról, az a nekünk való.
4/6 anonim válasza:
Másodiknak: a szénhidrátot NEM SZABAD elhagyni! Az összes szakember sírna, ha ezt elolvasná - ugyanis a szénhidrátra is szüksége van a szervezetnek, csak nem annyira, amennyit egy átlagember eszik, hanem jóval kevesebbre.
KÉrdező, a harmadik által belinkelt oldal jó, olvasd:)
5/6 anonim válasza:
IR-eseknem nem jó az update, én is az vagyok. A kérdésedre válaszolva nem lehet nádcukrot használni. Csak xilit/nyírfacukor, eritrit, stevia. És igen, az értékek alapján IR. Az éhgyomrid 5 körül vagy az alatt lenne jó.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!
2012. febr. 29. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!