Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális, hogy most már 2....

Normális, hogy most már 2. hónapja az egész ciklusom alatt mindjárt megjön érzésem van, szurkál, görcsölget a hasam?

Figyelt kérdés

36 napos ciklusaim vannak, van peteérésem is, de nem csak akkor fájdogál és szurkál a hasam hanem egész ciklus alatt. Ez nem normális, ugye?

8 hónapja próbálkozunk, még nem sikerült a baba, március elején megyek nődokihoz.

2012. febr. 28. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is ugyanilyeneket éreztem csak nekem úgy görcsölt a hasam hogy felkellni nem tudtam, és a nődoki szerint ez normális mert tágul az uterus (méh) fog majd csillapodni, és valóban csillapodott

6+3nkm

2012. febr. 28. 11:37
 2/6 A kérdező kommentje:
De az én méhem miért tágul? Nem vagyok még terhes.
2012. febr. 28. 11:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2012. febr. 28. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:

nem szedtél valamit: closty?

vagy nem ittál cickafark palástfű teát? ezektől volt ekem ilyen élmény.

Vagy esetleg sajna ciszta is lehet, nekem akkor is ilyen érzésem volt, de ne legyen!!!

Ezek lehetnek, másra nem tudok gondolni. Estleg csinálj egy tesztet, tudod van aki terhes, de megjön neki még egy darabig.

2012. febr. 28. 11:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Biztos nem vagyok babás, utoljára 16.-án jött meg, aznap teszteltem egyet és negatív volt. Nem ittam semmi teát és nem szedtem semmit. Köszönöm a válaszod. Remélem nem ciszták.
2012. febr. 28. 12:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálam voltak már több ciklusban is ilyen tüneteim és nem volt baba,de semmi más probléma sem. Sosem volt cisztám, rendszeres ciklusaim vannak és mindig érzem az ovut is. Szóval nyugodj meg nem jelentik ezek a tünetek azt, hogy baj van. Mondták lehet lelki oka is /mivel jobban figyel az ember "befelé" a tünetekre,hátha baba... Hát nem tudom ,meglehet. Én már a 4 év alatt sokmindent éreztem már ,de nem baba miatt volt ,pedig nem is vagyok egy görcsölős típus sem ennyire kifürkészhetetlen az emberi lélek :( mélyen tudat alatt ki tudja mik munkálkodnak épp amik kihatnak a szervezetre is. Na ez költői volt :)

Sok sikert!

2012. febr. 28. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!