Az normálisnak mondható, ha egy ciklusban kimarad a peteérés?
Figyelt kérdés
Amióta abbahagytam a gyógyszert,mindíg éreztem a peteérést! Két ciklusom volt azóta,volt szúrka,és átlátszó nyák! Most ebben a hónapban hőmérőzök,de sem az nem mutatja,sem a nyák,se szurka nem volt! Ha csak most marad ki az normális?2012. febr. 28. 11:01
11/11 A kérdező kommentje:
De irigyellek! Akkor lehet,hogy nekem már néha azért marad ki,mert 30 vagyok??? De az még nem olyan sok,nem? Vagy az már gond? Jó lett volna előbb megtalálni életem párját,de sajnos későn találtam rá arra az emberre akivel le tudom élni az életem,és gyereket is szülnék neki... :( De hát ezt nem mi döntjük el sajna! :)
2012. márc. 7. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!