Mért van ez velem?
Figyelt kérdés
Mért teszem oda a hasamra a kezemet mikor még nem is tudom hogy terhes vagyok vagy sem. Vagy mért érzem néha azt hogy babát várok. Ezen a héten éreztem hogy fájt a méhem görcsölt de olyan enyhén, legalább ezen a héten már 2-3x éreztem mitől van?2012. febr. 28. 10:34
11/18 A kérdező kommentje:
Mindegy nem nyitok vitát ebben a gyógyszer témában. Vannak egyrészt olyan problémáim a gyógyszerrel kapcsolatban, mivel olyan problémám van egyrészt ami miatt nem nagyon szabad szednem. De ki próbáltam egyet ami nem olyan káros amit lehet kapni a gyógyszertárban az a hormon mentes kúpot de nem tudom hogy mennyi eredménye van. Végig használtam ebben a hónapban.
2012. febr. 28. 14:46
12/18 A kérdező kommentje:
Én nem a bántást ról szóló választ kérem ezek kíméljenek engemet.
2012. febr. 28. 14:54
13/18 A kérdező kommentje:
Hát azért nem kell kedves utolsó engem ki oktatni. Én normális embereknek a válaszát várom meg a segítségüket. Mert nem tudhatód hogy mi alhat az én gyógyszer problémám mögött. Némileg egy kicsit terrorban vagyok evvel tartva a gyógyszer miatt egyrészt, másrészt meg egyéb betegségem van amiatt nem tudok gyógyszert szed ni mivel kezelésre járok a kórházba. És remélem vannak még olyan emberek akik meg értenek és nem oktatnak, és nem hordanak le.
2012. febr. 28. 15:01
14/18 A kérdező kommentje:
Most meg nem értelek hogy mi bajod van velem vagy mi a szándékod van ezzel a szöveggel amit ide írtál. Más problémád nincsen mit engem itt a fórumon kritizálni. Ide azért jönnek fel az emberek hogy a problémájukat megosztják és segítséget kapjanak másoktól. És mi van ha ezt több alkalommal is meg kérdezem nem értelek mi evvel a problémád? vagy máshogy fel teszem a kérdést.
2012. febr. 28. 16:30
15/18 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de én nem veszekedni jöttem fel és ki mondta hogy még nekem áll feljebb. Én nem bántottam senkit.
2012. febr. 28. 16:31
16/18 A kérdező kommentje:
De nem értelek hogy itt mért kell utálatoskodni, kötözködni, meg kritizálni a kérdésem. Figyelj ha akarsz válaszolsz rá ha nem nem ennyi. És szerinted ezen a fórumon hányan kérdeznek legalább többször.
2012. febr. 28. 16:38
17/18 A kérdező kommentje:
És amit írtál legutóbb avval mi a szándékod?
2012. febr. 28. 16:39
18/18 anonim válasza:
Úristen! Te ennyire értetlen vagy? Nem azzal van a bajom, hogy többször kérdezel, hanem azzal, hogy saját magad hazudtolod meg velük. De ezt le is írtam, mi nem volt érthető? A belinkelt kérdésnél, amit 3 héttel ezelőtt tettél fel azt írod, hogy felirattál gyógyszert, de nem kezdted el szedni, mert feledékeny vagy, most meg ennél a kérdésednél azt írod, hogy nem szedhetsz, mert problémád van. Már ne is haragudj, de ez a két tény még barátok között is üti egymást. Ha nem szedhetsz, akkor fel sem íratsz, nem? Sőt, fel sem ír az orvos. Szóval döntsd el végre, hogy mi a helyzet veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!