Mért van ez velem?
Figyelt kérdés
Mért teszem oda a hasamra a kezemet mikor még nem is tudom hogy terhes vagyok vagy sem. Vagy mért érzem néha azt hogy babát várok. Ezen a héten éreztem hogy fájt a méhem görcsölt de olyan enyhén, legalább ezen a héten már 2-3x éreztem mitől van?2012. febr. 28. 10:34
1/18 anonim válasza:
Dolgozik benned az anyai ösztön :)
2/18 anonim válasza:
Szia!
Nagyon görcsösen ráfeszültél a dologra, nem szabad. Nekem addig nem jött amig mindig magamat figyeltem.
Kicsit nyugodj meg.:)
19 hetes kismama
3/18 anonim válasza:
mert már képzelődsz. Ne csináld, ez a legbiztosabb módja annak, hogy ne legyél terhes.
4/18 A kérdező kommentje:
Nekem már van egy kisfiam. Nem görcsölök rajta. Nem nagyon szeretnék még második babát.
2012. febr. 28. 10:39
5/18 A kérdező kommentje:
Hát nem sokára meg kell jönni a mensimnek. Olyan Március 4-5 körül. Vagy lehet hogy valami elő jel annak hogy készülödik a másik?
2012. febr. 28. 10:41
6/18 A kérdező kommentje:
És mitől voltak azok a kis enyhe görcsök, olyan mintha jelezné hogy megjön,vagy mintha meg akarna jönni, vagy én nem is tudom mihez fogni. Ezen a héten
2012. febr. 28. 10:43
7/18 anonim válasza:
ne mondd már, hogy nem szeretnél még annyira második babát!!!
Légy őszinte magaddal szemben is! Többedik kérdésed ez. Ha nem akarnád a babát, nem kérdezgetnél.
Hacsak nem.... esetleg kifejezetten NEM akartátok a kistesót. Bocsi, ez csak most merült fel bennem, h. lehet, hogy azért aggódsz, mert pont h. nem akarsz teherbe esni.
8/18 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék még egyet egyenlőre bőven elég ez az egy gyerek is. Igen azon agodók hogy ne legyen másik hogy ne esek teherbe.
2012. febr. 28. 12:23
9/18 A kérdező kommentje:
12:03- nak üzenem.
De honnan veszed hogy az vagyok?
2012. febr. 28. 12:26
10/18 anonim válasza:
Ha nem szeretnél még másik gyereket, akkor miért nem védekeztek? Komolyan nem tudom megérteni az ilyet. Olvastam már pár kérdésed, és úgy emlékszem fel is írattál fogamzásgátlót, de nem szeded, mert feledékeny vagy. Ok, akkor védekezzetek gumival, vagy tegyél ki egy cetlit, állítsd be a telefonod, vagy valami, hogy figyelmeztessen a tabi bevételére. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. De nem, inkább nem védekeztek sehogy, aztán majd lesz valahogy, de azért hetente felteszel 20 kérdést, mert aggódsz amiatt, hogy nehogy terhes legyél. És ez nem is az első hónap, mert már az előző ciklusodban is tettél fel kérdéseket, akkor is azon kattogtál, hogy terhes lehetsz-e. Már ne is haragudj, de ez nonszensz. Szedd össze magad, ha nem akartok kistesót, akkor tegyetek ellene. Bocs, ha kicsit erős voltam, nem megbántani akartalak, de ezt a helyzetet tényleg nem tudom méltányolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!