Éreztétek már ezt? Lehet, hogy az anyai ösztön ébredezik, mert ott van a pici - csak még nem tudok róla? Játszhat velem a tudatalattim?
Amikor belefogtunk a próbálkozásba: féltem. Terhes akarok lenni, de valahogy mindig halogatnám...
Most, ahogy közeledek a nem várt menzihez - már úgy érzem, hogy nem bírom, annyira szeretném a babát...(az első próbálkozós hónapban nem éreztem hasonlót)
Így voltam az első terhességemnél is, aztán ott is volt a baba.
Teszt? Olvastad a kérdést?
idézem:"közeledek a nem várt menzihez" - szóval teszt 7.-e után.
2. vagyok:
igen, képzeld olvastam a kérdést....
nem írtad hogy hány nap van a nemvártig......
lehetetne 1 nap is, igaz? és akkor nem is korai a teszt....
Utolsónak:
Tudom, hogy nem lehet reális az érzés - mármint, hogy vagy ott van vagy nincs a baba. Nem is arra voltam kíváncsi, hogy mennyire "tudományosak" a megérzéseim, mennyire hülyeség vagy mennyire nem az. Inkább az érdekelt, hogy mások is éreznek hasonlót?
Ha ma van peteérésed, akkor egy kicsit korai lehet a teszt.
Szorítok neked!
Amúgy a cigi sokat ronthat az esélyeken. Jó ha letetted, hátha így összejön.
17+0 km
Nem akartam lenézőnek tűnni...csak egyszerűen úgy éreztem, hogy nem a kérdésre válaszoltál. Ne haragudj, ha annak tűntem.
NEM voltam akkor még terhes. Ha visszaszámolsz, akkor láthatod, hogy az utolsó menstruációm október 14.
Csak a következő hónapban sikerült... Tehát jogosan irtam, hogy a leghamarabbi teszt is csak 7-e után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!