Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Többszöri sikertelen lombik...

Többszöri sikertelen lombik után ki milyen további vizsgálatokkal érte el a várva várt sikert?

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Háát ez attól függ,hogy mi a probléma.Mármint úgy értem,hogy női vagy férfi oldalon van nálatok a gond?
2012. febr. 27. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Eddig milyen vizsgálatotok volt?

2. után szoktak kérni laparoszkópiát+hiszteroszkópiát, génvizsgálatot

ha még nem volt, IR vizsgálatot mindenképp csináltass

D vitamin sintet is nézess

2012. febr. 27. 14:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Nálam van gond mert mindkét petevezetőm el van záródva!Tavaj nyáron csináltak lapart és histerot és ott derült ki!A méhem és a petefészkek rendben vannak!Párom andrológiai leletei is.Ma be jelentkeztem a mensmentis pesti centrumába ott lesz IR vizsgálat és még amit a dokinő majd javasol de annyira tanácstalan vagyok mert egyébként minden eredményünk jó,én 32 párom 36 éves és tudom van még időnk de már nagyon el vagyok keseredve!

2012. febr. 27. 14:56
 4/5 sumergo ***** válasza:

Mi aztán szinte minden létező vizsgálatot megcsináltattunk, minden sikertelen lombik után törtem a fejem, hogy miért nem sikerül, mit lehetne még megnézetni. Semmit sem találtak egyik vizsgálatnál sem, ami akadályozhatta volna a terhességet(nekem nincsenek petevezetőim egyáltalán, ki kellett venni őket). Aztán a 6. sikerült, holnap lesz 4 hónapos a lánykám. :-)

Szóval ezzel azt akartam írni, hogy lehet, hogy különösebb ok nélkül is csak a sokadik sikerül.

Mielőbb kisbabát neked! Sok sikert!

2012. febr. 27. 21:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Szia Sumergo!

Köszönöm a válaszod!Már olvastam jópár választ tőled és igen tudom,hogy nem kell különösebb probléma ahhoz,hogy nem sikerüljön de az IR-t és(most találtam)Czeizel féle három beágyazódásért felelős gént szeretném mindenképpen meg nézetni,hogy ne legyen bennem kétely azzal kapcsolatban!Sokat számít a pozitív hozzáállás is és sajnos az sem egyszerű nálam így azon kell még dolgoznom!:)

Nektek nagyon jó egészséget kívánok és őszintén be vallom példakép vagy a szememben,hogy nem szabad fel adni és akkor meg lesz a siker!!!KÖSZÖNÖM!!!

2012. febr. 28. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!