Hosszas próbálkozás után hogyan sikerüét teherbe esni?
Szia.
Nekem sem sikerult teherbe esne rogton, rengeteg kivizsgáláson végigmentem, és végul kaptam egy egyzseru closty kezelst plusz tuszorepi szurit és már 6 hetes terhes vagyok:-)...szerintem menj el orvoshoz,az fog segíteni..sok sikert:-)
Szia!
Fél év még nem sok idő, sokan azt mondják. Mi 7 hónapja próbálkozunk, a lányunk 2 éves és elsőre sikerült.
A görbe készítését én is le tudnám írni, de inkább belinkelem, majd olvasd el, a ciklus.hu-n el tudod készíteni.
Igen a vérvételből sok minden kiderül, menj el egy vérvételre, lehet a pajzsmirigyeddel van a gond, de lehet semmi baj sincs.
Vannak "csodaszerek", én nem használtam semmit sem. Nekem egy hetem van a menzeszig, folsavat szedek. Ezidáig jól lakul a görbém, de majd kiderül pár nap múlva. :-)
A ciklusaim amúgy 29-30 naposak. Elkezdem a görbém elkészítését, meg azt hiszem lassan meglátogatom az orvosom. Nem akartam elkapkodni az orvoshoz menetelt, nem akartam türelmetlennek tűnni, de most már a 7. hónapja próbálkozunk.
Kezdek aggódni, hogy valami nincs rendben.
Engem is érdekelne valami jó kis tipp!
Nekem 2,5 éves kis fiam van,most februárban volt 1 éve hogy nem szedek fogamzásgátlót mert szeretnénk egy kis tesót,eddig sikertelen volt sajnos!
Viszont a kis fiam a fogamzásgátló abba hagyása után össze jött.:))
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!