16 éves lány vagyok és terhes. A barátommal mindenképp megszeretnénk tartani a picit, hisz dolgozik, meglenne a picúrka helye. Egy dologtól azonban félünk. Apukámtól. Apukám anno anyukámat is megverte mikor kiderült, hogy terhes. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 11:03
21/29 anonim válasza:
Az én Anyukám is 16 évesen szült engem és soha nem bánta meg a döntését! Ennek már 29 éve.....
Természetesen ma már más világot élünk! Véleményem szerint még tanulnod kéne, leérettségizni stb., meg bulizni, tapasztalatokat szerezni! Szülhetsz még gyermeket 10 év múlva is, de tinédzser éveidet nem pótolhatod! Éld ki magad, találd meg az Igazit, éljetek boldogan, aztán jöhet a gyermek is!
Kívánom, hogy jó döntést hozz..... Ha biztos vagy magadban, akkor nincs kitől, nincs mitől félned!
22/29 anonim válasza:
Remélem minden jól alakul.Azért majd írd meg mi lesz a sulival,meg a dokinál
23/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) A sulival kapcsolatosan úgy szeretném hogy vagy magántanulókét, vagy abbahagyom, és amint a pici ovis lesz, akkor elvégzem a szakmát, ugyanis ígyis-úgyis szakmát akartam letenni
2012. febr. 26. 10:34
24/29 anonim válasza:
majd mond el mi lett az orvosnál :-)
25/29 anonim válasza:
Szia!
Voltál dokinál? Minden rendben? Elmondtad otthon?
28/29 anonim válasza:
Kedves kérdező, hogy alakult? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!