Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16 éves lány vagyok és terhes....

16 éves lány vagyok és terhes. A barátommal mindenképp megszeretnénk tartani a picit, hisz dolgozik, meglenne a picúrka helye. Egy dologtól azonban félünk. Apukámtól. Apukám anno anyukámat is megverte mikor kiderült, hogy terhes. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 11:03
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Szerintem is legyen ott a párod egyrészt, másrészt 16 éves kortól pl. házasodni is lehet, szóval lehet hogy elköltözni is elköltözhetnél, csak kellene hozzá valamilyen papír.
2012. febr. 25. 11:22
 12/29 anonim ***** válasza:
A gyereknevelés nagyon komoly felelősséggel, és rengeteg lemondással, feladattal járó, áldozatos munka, nem csak öröm. 16 évesen érettnek érzed magad arra, hogy felnevelj egy másik embert?
2012. febr. 25. 11:25
 13/29 anonim ***** válasza:
bennem ilyen kérdések merülnek fel... Ha tudod h apukád megverte anyukádat egyáltalán milyen inditatásból költöztél hozzá? Anyukád hogy engedhette hogy oda költözz? eleve ha felmerül benned hogy apukád megver téged úgy hogy tudja a pocakodba egy kisbaba van miért vagy még ott? hogy mit tehetnél??? szerintem költözz a barátodhoz!
2012. febr. 25. 11:28
 14/29 A kérdező kommentje:
Igen, érettnek érzem magam, hisz van egy 1 éves húgom anyukám felől, akinek ott voltam végig :) Háát megoldjuk valahogy párommal, az biztos :) Remélem! :)
2012. febr. 25. 11:28
 15/29 A kérdező kommentje:
Elmondanám, hogy védekeztünk óvszerrel!!! Apukámmal pedig azért éltem, mert anyukám utáni barátnőjénél úgy tűnt megváltozott:( Költöznék én páromhoz, de nemlehet még, talán majd először a gyámhatóágon szólunk, lehet hogy ez lenne a legjobb.
2012. febr. 25. 11:33
 16/29 A kérdező kommentje:
De még a leendő gyereked lehet fiatalon szülő :) És hidd el, segíteni fogsz Neki.... ;)
2012. febr. 25. 11:42
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom mivel lehet jobb egy rossz ci...t eltartani:S Kedves Kérdező!Az ilyen "agyon iskolázottakkal" ne foglalkozz.Érettebb vagy a korodnál.A párod is legyen ott,meg ha lehet az apukája is és akkor mondd el apukádnak.De tényleg nem túl jó,hogy félsz tőle,hogy téged is megver.Sok sikert kívánok nektek!!E.
2012. febr. 25. 11:44
 18/29 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen :) Csak pozitívan állok a dolgokhoz, letudunk gyűrni minden előttünk álló akadályt :))) Apukám meg majd csak elfogadja :) Egyébként is... Hiába nem állna mellettem most, biztos vagyok benne hogy ő lenne az első, aki jönne megnézni az unokáját :)
2012. febr. 25. 11:45
 19/29 anonim ***** válasza:
gondoljátok ti ,ha valakinek erről az adó fizetők pénze jön le akkor ő már életében egy lukas garast is be rakott a közösbe! a kérdező nem azt írta hogy vele volt terhes az anyja mikor megverte!
2012. febr. 25. 11:52
 20/29 anonim ***** válasza:

Én azt ajánlom hogy házasodjatok össze és nagykorúsítani fognak de csak akkor ha tényleg terhes vagy orvosi papír bizonyítja akkor mond el az édesapádnak lehetőleg akkor amikor ott van a mostoha "anya" is! akkor biztos nem fog bántani biztos nagyon nehéz sőt még nehéz is lesz! hisz tanköteles vagy mi lesz a sulival? ezért kell összeházasodjatok és nagykorúsítanak és akkor ugye nem leszel már tanköteles! most még nem bánod ezt az egészed de 2-3 év múlva bánni fogod! nem a gyereket hanem hogy igy alakult az életed! mindenképpen menj el a dokihoz és ha már 100% hogy terhes vagy akkor mond el az édesapádnak! Én is gyereket várok és nekem is sulimnak vége lett mert nem tudtam teljesíteni a követelményeket csak az a különbség hogy én 20 éves leszek! anyukám nehezen fogadta el de 1 hét alatt megenyhült belegondolt hogy csak a gyereke vagyok és mellettem kell álljon igaz nem vele élek már 4 éve hanem a párommal igy ennyivel is könnyebb helyzetbe vagyok!

sok sikert és majd irj ha voltál dokinál és mi az eredményed!

2012. febr. 25. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!