Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS miatt, változó ciklushoss...

PCOS miatt, változó ciklushossz mellett hogyan számítják ki a szülés várható időpontját, főleg ha kimaradt egy-egy hónap?

Figyelt kérdés
Tehát ha most a clostyltól megjön a menszeszem, és estleg még teherbe is esnék, akkor a körübelüli fogantatástól számított 40 hét a mérvadó?
2012. febr. 25. 06:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Köszönöm :) utolso vagyok. A cickafark pco-nal pont nem ajanlott, mert fitoösztrogent tartalmaz es a pco-soknal altalaban az a magas es a progeszteron alacsony (a ciklus masodik feleben, amikor magasnak kene lennie). Ha iszod, csak a ciklus elsö 14 napjaban szabad! En kecskerutat ittam, gyogyszert viszont csak vegsö esetben akartam, ugy beszeltük meg a ferjemmel, hogy ha egy evig nem sikerül termeszetes gyogymodokkal, csak akkor fordulunk clostyhoz es tarsaihoz. A fogyas mindenkepp jo, en is 8 kilot fogytam 3 honap alatt a fogantatas elött. Drukkolok Neked, hogy minel elöbb összejöjjön a picur! :)
2012. febr. 27. 13:12
 12/12 A kérdező kommentje:
pedig itt szinte mindenki a palástfű és a cickafark teát irja. Igaz, azt nem tudtam,hogy ciklus első 14 napjáig lehet inni. Én 2 hétig ittam, de mivel már magam sem tudom, hányadik napokon vagyok ciklusban, mert kb minden 3.menszeszem jön meg, ezért már nem tudom követni:( Igy gondotam, hogy nem árthatok a cickafarkkal, de akkor hanyagolom egyenlőre. Köszi a drukkot, remélem a fogyás meghozza majd az eredményt.
2012. febr. 27. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!