Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehetett beágyazódás jele?

Ez lehetett beágyazódás jele?

Figyelt kérdés
3-án volt meg a menszeszem.A 9. és a 17. napon voltunk együtt.Tegnap előtt és az előtti napon a hasam aljában olyan mindjárt megjön érzésem volt csak enyhébb.Ez lehetett beágyazódás?Azóta nem érzek semmit.
2012. febr. 24. 07:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hatha az almok nem hazudnak :)

En tuti nem felejtem a csut.reggelt! Reggel fel het es het kozott fogom csinalni....szurkolok neked is!!!

2012. febr. 26. 13:59
 12/22 anonim ***** válasza:
Hogy vagy ma? Nekem egy kis hanyingerem volt reggel de elmult, meg szerintem a tegnap esti jo nagy bekajalas utan nem is csoda :) este alig birtam aludni.... mar varom a pentek reggelt a teszteles miatt:) este mar szamolgattam, hogy az elso egyuttlet utan mar 2 het eltelt, ma van a 15. nap, elvileg ha abbol lenne babam azt mar kimutatna a teszt... de nem merem megcsinalni pentek elott. Te hogy birod?
2012. febr. 27. 08:13
 13/22 A kérdező kommentje:

Megvagyok!Kicsit mindjárt megjön érzésem van de csak enyhe.Meg néha hasszurka ennyi.Ja meg olyan mintha a fejem burokba lenne.Hát nem tudom.Tudod én nem élem bele magam mert 5 éve próbálkozunk.Sokszor éreztem már a jeleket de mégse volt semmi.:(

De azért nem adom fel!Péntek reggel tesztelés!:)

2012. febr. 27. 08:32
 14/22 anonim ***** válasza:
Ne add fel!!! Minden honap uj esely!!! Amugy dokinal voltatok mar? 5 ev az hosszu ido.... remelem babas vagy!!! Nagyon szoritok neked!!!!mar csak 3- at kell aludni a tesztelesig!!!:) / a main kivul :) /
2012. febr. 27. 22:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Szia!Hogy vagy? En ma elkeztem barnazgatni :( szerintem mar teszt sem kellesz penteken :( neked azert nagyon szurkolok!!!Irj!!
2012. febr. 29. 22:07
 16/22 A kérdező kommentje:

Még nem jött meg...

De nem is érzek semmit.:(Holnap tesztelek reggel.

2012. márc. 1. 16:39
 17/22 anonim ***** válasza:

En most nem tudom hogy teszteljek e mert mar barnazok de meg nem rendes mensi.viszont van hasfajasom es feszul a mellem.szerintem ha nem jon meg rendesen reggel 6-ig azert megcsinalom majd azt a tesztet mar ha megvettem :-/

De tuti- lesz es meg fog jonni :( de amugy mar belenyugodtam. Uj honap uj remeny.

Neked viszont meg semmi nincs veszve!!! Nagyon izgulok erted!!! Majd irj egybol, hogy mi lett!!! Szoritok!/ ujjak keresztben!:-)/

2012. márc. 1. 21:48
 18/22 anonim ***** válasza:
Szia! Na, megcsinaltad? Nekem vegulis nem kell, mert hajnal fel 5- kor megjott rendesen. Majd irj!!
2012. márc. 2. 08:48
 19/22 anonim ***** válasza:
Ja, a baratnom is tesztelt, neki is negativ lett.
2012. márc. 2. 08:51
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy szorítasz!:)

Sajnálom,hogy negatív lett.:(((

Nekem délelőtt volt mindjárt megjön érzésem kb egy fél-háromnegyed órát de aztán elmúlt.Most semmit nem érzek.Holnap reggel tesztelek...

2012. márc. 2. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!