Ez lehetett beágyazódás jele?
Hatha az almok nem hazudnak :)
En tuti nem felejtem a csut.reggelt! Reggel fel het es het kozott fogom csinalni....szurkolok neked is!!!
Megvagyok!Kicsit mindjárt megjön érzésem van de csak enyhe.Meg néha hasszurka ennyi.Ja meg olyan mintha a fejem burokba lenne.Hát nem tudom.Tudod én nem élem bele magam mert 5 éve próbálkozunk.Sokszor éreztem már a jeleket de mégse volt semmi.:(
De azért nem adom fel!Péntek reggel tesztelés!:)
Még nem jött meg...
De nem is érzek semmit.:(Holnap tesztelek reggel.
En most nem tudom hogy teszteljek e mert mar barnazok de meg nem rendes mensi.viszont van hasfajasom es feszul a mellem.szerintem ha nem jon meg rendesen reggel 6-ig azert megcsinalom majd azt a tesztet mar ha megvettem :-/
De tuti- lesz es meg fog jonni :( de amugy mar belenyugodtam. Uj honap uj remeny.
Neked viszont meg semmi nincs veszve!!! Nagyon izgulok erted!!! Majd irj egybol, hogy mi lett!!! Szoritok!/ ujjak keresztben!:-)/
Köszi,hogy szorítasz!:)
Sajnálom,hogy negatív lett.:(((
Nekem délelőtt volt mindjárt megjön érzésem kb egy fél-háromnegyed órát de aztán elmúlt.Most semmit nem érzek.Holnap reggel tesztelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!