Ti mit ereztetek beagyazodas utan vagy kornyeken? Milyen volt a mehnyakvaladekotok, mellfeszules volt e stb?
Szia!
Nekem nem voltak semmilyen beágyazodásos tüneteim. AMikor már tudtam babát várok akkor vissza gondolva, volt, hogy a köldököm alatt fájt egy fél percig furán aztán semmi.Ez egyszer volt összesen, de lehet nem attól. Nálam általában ovutól fájt a mellem s mindjárt megjön érzés meg csak a kimaradt mensikor jelentkezett.
18 hetes kismama
Mint már gondolom olvastad akár itt, akár máshol mindenkinél más és más. Amúgy én is hasonló cipőben járok, csak mi többször voltunk együtt, és én most febr. 29-ére nem várom. Annyi, hogy olyan érzetem van az alhasamban mint amit akkor érzel a hasadban, ha degeszre etted magad. Meg többször kell meglátogatnom a kétbetűs helységet is. De az elmúlt hónapban is voltak jelek, aztán kiderült, hogy csak a szervezetem szórakozott egy kiscit. Szóval én nem merem nagyon beleélni magam.
De ugye 2-a már elmúlt. Mi lett menszi, vagy egy pozitív teszt?
2. voltam.
Most nézem, hogy az a február elírás lehet, és márc-ra gondolhattál.
2. igazad van, tenyleg elirtam, bocsi :) csak mar nagyon siettem a kerdes beirasaval :) szoval marcius 2-re nem varom...
en is gyakrabban jarok a ketbetusre, meg sokszor jon ram farkasehseg, hiaba par oraval elotte ettem magam tele. de tudom hogy ez valoszinuleg meg csak bebeszeles, es nem igazi tunet, ugyhogy nem szamitom mervadonak.
Meg mostanaban sokat piros az arcom, mintha ki lennek melegedve, de kozben nem vagyok, es az egyik baratnomnel is ugyanez volt, amikor terhes lett. Amugy soha nem vagyok piros, mindig feher vagyok, mint a fal :) de meg ez sem jelent semmit, tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!