Ez lehetett beágyazódás jele?
Akkor egy cipőben járunk!:)
Csak nekem nincs semmi tünet se mell feszülés se mindjárt megjön érzés csak azon a két napon volt.De azért hátha...Történtek már csodák pláne,hogy 5 éve próbálkozunk...
Szorítok neked!Majd írd meg mi lett!:)
Az pont elég!
Én csak az utolsónál figyeltem a "jelekre" és a beágyazódáskor volt 1x (időben ilyen tájt,pont péntek volt!) meg fog jönni érzésem... hétfőn reggel teszteltem,halványan pozi lett.... Ennek már több mint egy éve,de tisztán emlékszem! :-)
Nagyon szorítok mind a kettőtöknek!!! :-D
Üdv:3 lányos
Elso vagyok! Nekem ma erdekes modon reggeltol egeszen delutanig megszunt minden eddigi tunetem! Tok normalis napom volt.de este 6 utan megint elojott a mellfeszules, kb egy oraja meg fel vagyok puffadva ( mekis kajat ettem, meg kolat ittam- soha semmi bajom nincs tole)& a kolatol kicsit hanyingerem is van, erzem, hogy a gyomorszajamnal "acsorog".
Masik valaszolo, koszi a biztatasodat!
Kerdezo, legyszi te is irj hogy mi van veled!
Kedves Utolsó!
Anno nekem is volt olyan álmom,hogy: egyik éjjel + teszttel álmodtam,a másik éjjel pedig álltam a fürdőszobánkban éreztem a magzatmozgásokat,lenéztem és hatalmas hullámzó pocim volt... :-) jaj,de szép álom is volt!! így bátorkodtam egy 25-ös tesztet a nemvárt előtti reggelen megcsinálni...
Megy a drukk ezerrel!!!
Majd írjátok meg,hogy mi lett!!!
Utóbb úgy jártam- részben nem bánom,mert korai lett volna,részben viszont...
Most azt álmodtam,hogy 1 dbz teszt volt a kezemben,amit álmomban azért nem csináltam meg,mert még csak 4 nap telt el az együttlét óta,amit álmomban is tudtam. Pár napra rá pedig hullámtó közepesen nagy pocakkal álmodtam. Már 1 hete szökőkút lettem,ma már érzékeny is lett a cickóm,mikor szopizott a kisebb-sőt,most,hogy nincs rajtam is cefett érzékeny,pedig most ért ide a meg-menőkém.
Szorítok Nektek!!!!!!!!!!!!!!
Üdv:3 L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!