Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyenkor lehet ilyen pulzáló...

Ilyenkor lehet ilyen pulzáló mágneses matracra feküdni?

Figyelt kérdés
Nem biztos, de van rá esély, hogy babát várok.
2012. febr. 23. 20:52
 1/2 Kolibri71 válasza:
A helyedben egyáltalán nem feküdnék rá. De kérdezd a nőgyógyászt, ő biztosan tudja. Olyan nincs, hogy valami mindenre jó legyen. Kivéve tán az anyatejet. Szóval lehet, hogy jó egy problémádra, de ártasz vele egy másik területen. Ismerős házaspárnak van, azóta az egyiknek elmúlt a derákfájása, a másiknak felerősödtek a kopásos fájdalmai, az egyiknek az inzulin mellett stabilizálta a cukor értékét, ugyanakkor a néni infarktus gyanújával volt kórházban, a bácsinak pedig mini stroke-ja volt. Határozottan azóta vannak a tünetek, mióta matracoznak.
2012. febr. 25. 08:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt: Azért kérdeztem, mert nagyon elkezdett aznap fájni a fejem, és a szüleim rögtön a matracra invitáltak. Szerencsére pont egy olyan sorozat ment a TV-ben, amit én is nézek. Mire vége lett elfelejtették, hogy fáj a fejem. Én meg mivel tartottam tőle, hogy nem árt e a babának, ha tényleg ott van a pocakomban, inkább nem emlékeztettem őket.
2012. febr. 27. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!