Mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés
Megjött, két napig erősen, majd pecsételt és vége lett. Menszi előtt két nappal barnás, rózsaszínes folyásom volt. Mióta elmúlt fáj a hasam, mintha megint meg akarna jönni. Mellem is fájdogál, de csak szurkálásokat érzek. Tesztet csináltam hétfő reggel a biztonság kedvéért negatív. Tudom h a mensziztem kicsi az esély a terhességre. Nem tudom miért van mindjárt megjön érzésem? Ovuláció? Vasárnap múlt el, korai lenne.
2012. febr. 8. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Talan felfaztal vagy valami fertozesed van, ezek be tudnak kavarni rendesen. Csak doki fog tudni neked valaszt adni.
2012. febr. 8. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem múlt hét hétfőn jött meg. Akkor barnáztam, majd kedden jobban megjött, és szerdán elmúlt. Én is megilyedtem. Egyből csináltam tesztet. Nekem is negatív lett.

Nem volt lázad? Én szerintem nekem ez miatt volt rövidebb. Amúgy 7-8 napossak szoktak lenni.

VAgy nem szedsz gyógyszert?

2012. febr. 8. 19:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem volt lázam és nem is szedek gyógyszert! Megijedtem most én is! Rajta vagyunk a baba projekten! Lehetséges, h ebben a nagy hidegben felfáztam.
2012. febr. 8. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehetséges. De figyelj oda most ebben a hónapban jobban magadra!

Vagy ha bizonytalan vagy, keresd fel nődokidat.

2012. febr. 8. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!