Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5hetes terhes vagyok és...

5hetes terhes vagyok és fáradtságon mellfeszulésen meg néhai (ritka) alhasi gorcsokon kívul nem érzek semmit. Ez normális?

Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 20:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen voltam, amikor egy hete késett - csináltam tesztett, pozitiv lett, felhivtam az orvost, mondta, hogy menjek be, megnézi mi a helyzet. De még nem látott semmit, korán volt még. Azt mondta 2 hét mulva menjek vissza, az most kedden lesz - 12.00-re vagyok bejelentkezve. Remélem már lehet látni szépen :)

Te voltál már?

2012. febr. 25. 14:04
 12/13 A kérdező kommentje:
én még nem, nekem 9.ére van terminem, akkor 7 hetes leszek,mert aztmondta a doki h hagyjuk meg novekedni kicsit a bébit...clostyt szedtem és mikor utoljára voltama tuszorepeszto injekcio után aztmondta h szerinte teherbeestem, de ne oruljek, mert csak 51%ra tudja egyenlore megmondani de h az esély megvan rá,és ugyis lett, terhes lettem, a nemvárt után 3nappal eros pozit teszteltem, és azota még csináltam vagy 10 tesztet mert nemhittema szememnek:-)...kellemes babvárást, akkor ugynéz ki h kb egyidoben fogunk szulni:-)
2012. febr. 25. 23:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen ugy néz ki :) jaj már nagyon izgulok, hogy mit fogok holnap látni az ultrahangon!!

Én is szedtem closty-t még nyáron, 3 hónapig. De nem sikerult teherbe esnem. Aztán már nagyon untam az egészet, elegem volt, hogy minden hónapban orvoshoz futkostam, injekciók, stb.. ezeket gondolom Te is végigcsináltad. És már nem mentem tobbet.

Most pedig sikerult, csak úgy :) Hihetetlen

Neked is jó babavárást :)

2012. febr. 27. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!