Hogyan működik az ovulációs teszt az ovulációt követően?
13 hónapos a lányom, szoptatom, még nem menstruálok (illetve pár vércsepp már volt néhány alkalommal, a hasam rendszerint 2 hetente görcsöl, a mellbimbóim érzékenyek, a tejcsatornáim olyankor fájnak, szóval rengeteg olyan tünetem van, mintha megprbálna helyre állni a szervezetem).
Szeretnénk testvért, de nem tudom, van-e ovulációm, úgyhogy vettem tesztet, arra gondoltam, hogy 40 napig midnen nap tesztelek, így legfeljebb kiderül, hogy még nincs itt az időnk.
Ma volt az első alkalom, a kontroll csík megjelent, és egy nagyonnagyon halvány másik is. Hogyha már volt ovulációm, akkor pár nappal utána mit kell mutatnia a tesztnek, folyamatosan halványodik el a tesztcsík vagy rögtön? A ciklus végére teljesen eltűnik majd?
Szia! Lehet másnál máshogy működik, de én 20napig néztem minden nap, 10 napig semmi, csak a kontroll csík látszott és hófehér volt ahol a második csíknak kellene lennie, aztán alig láthatóan ott volt a második csík, majd két napig mindkét csík erősen látszott, majd az ezt követő nap ismét hófehér lett, és csak a kontroll csík van rajta.
Azt gondolom hogy még előtte állsz, és azért van ott halványan a másik csík is. Ha már lecsúsztál volna róla akkor csak 1 csík lenne szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!