A terhes teszt tényleg mutatja az ovulációt?
Figyelt kérdés
Csináltam egy Lh tesztet,mert tojásfehérje folyásom van,gondoltam kipróbálok egy terhes tesztet is,mert néhány helyen olvastam erről!Tényleg lett rajta egy halvány 2.vonal!És a poén!Tegnap voltam Uh-on és nem láttak egy deka tüszőt sem!Ciklusom 11.napján vagyok!Na ez hogy lehet?2012. jan. 4. 14:40
1/8 anonim válasza:
szia,nekem is van terhestesztem es hallotam hogy mutathat ovu időben.még nem probáltam:)
2/8 anonim válasza:
Nem. teljesen más hormonra érzékeny a kettő. A terhességi teszt HCG-t mutat ki, ami ovukor nincs a szervezetben.
3/8 anonim válasza:
Az ovulációs teszt jelezHET pozitívat terhesség esetén. A terhességi teszt csak terhesség esetén mutat, az csak HCG-re érzékeny.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!Nem hiszem,hogy terhes lennék,mert még csak a a ciklus 11.napján vagyok és minden jel(Folyás,ovus fájdalom)arra mutat!
2012. jan. 4. 16:13
5/8 A kérdező kommentje:
Már mint peteérésre!
2012. jan. 4. 16:14
6/8 anonim válasza:
Pedig elvileg mutathat.
A hcg es az lh hormon szerkezetileg nagyon hasonlo egymashoz, keresztreakcioba lephetnek a tesztekkel. Az lh teszt is mutathat halvany pozitivat es erosodhat, ha hcg van a szervezetben es a terhesteszt is reagalhat az lh-ra, ha azt a csucsnapon sikerult elkapni es erzekeny tipusu tesztrol van szo.
Az lh hormon egyebkent kb 24 oraval van magas szinten jelen a szervezetben tuszorepedes elott, tehat nem aznap van.
Viszont a tuszo elvileg mar mensitol erik folyamatosan es novekszik, latniuk kellett volna uh-n, ha valoban ma/holnap lenne peteered.
Szoval passz.
7/8 anonim válasza:
én a ciklus 8-dik napján estem teherbe és úgyhogy semmit nem jelent szerintem, hogy hol jársz. ovulációs teszt is abban a hónapban amikor teherbe estem csak erre a 2-3 napra jelezte a peteérést.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát!Hát én sem tudom már,de hát majd kiderül!
2012. jan. 5. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!