Ovitrelle injekció után mennyi idő múlva lehet terhességi teszten valós eredményt látni? Ovitrelle injekció után az ov-teszt tényleges ovulációt mutathat?
Az ovu tesztelésben ovu csíkos tapasztalatom nincs, de a mikroszkópos ovu-teszt nálam nem tévedett ilyenkor sem. (Sosem tévedett.)
Ovitrelle ugyanúgy HCG, mint amit én kaptam, (Choragon). 10E NE-t kaptam, és a 10. napon már nem maradt a testemben belőle semmi- negatívat teszteltem a múlt hónapban.
Az ovud után pár nappal egy UH láttatja, megtörtént-e az ovu, szép-e a sárgatest, megrepedt-e az összes (ha több volt) tüsződ.
Szia.
Az ovitrell nem hcg a válaszoló egy nagy baromságot irt hanem gonadotropin.
Az agyalapon található hipotalamusz nevű mirigy termeli a gonadotropin termelődést elősegítő (GnRH) hormont.
Tehát nem hsg hanem GnRH.
Csak a félreértések elkerülése végett nehogy valahol azt hangoztasd hogy hsg mert kinevetnek hogy hülyeséget beszélsz , mert aki ért hozzá egy kicsit az tudni fogja , de egyébként az ovitrelle jobb mint a choragon mert a choragon nem gonadotropin és kisebb a hatása...
Human Chorion Gonadotropin=HCG
A hsg mást jelent:), kedves utolsó, első írta jól, tehát szerényebben add elő magad.
-hozzáértő-
Off:
Kedves "főnővér", ha valóban az lennél, nem akarnád eldönteni általában melyik a jobb injekció, ugyanis minden beteg más és más- ennyit igazán tudnod kéne. A hsg-ről meg a hcg mibenlétéről, a stílusodról nem beszélve.
Én nem vagyok nővér ugyan, de ennyit én is tudok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!