Teszteljek, vagy még várjak? 10. -én pénteken kaptam tüszőrepesztő szurit, és az orvos azt mondta, hogy 10nap múlva teszteljek, de én még nem mertem, tüszőrepesztő óta 12nap már eltelt! 8nap még a menzeszemig!
nagyon-nagyon örülök,hogy nektek már összejött:)Köszönöm a biztatást,remélem Én is olyan szerencsés leszek mint Ti!Nekem ez a második szuris hónapom,de én többet is kaptam,mert júliusban csináltak egy laparoszkópiát,és el volt mindkét petevezetékem záródva,és most is csak a bal oldali átjárható,de talán sikerül szurikkal spontán teherbe esnem,mert már 3éve nem jön össze a baba!Kaptam clostyt,5merional szurit,egy ovitrell tüszörepesztőt,most meg utrot kell használnom!És pont az átjárható oldalon lett egy 24,és egy 18mm-es tüsző!:)
Remélem most sikerrel járunk!
Majd meg írom,hogy mi lett az eredmény!Bocsi,hogy ilyen sokat írtam!:)
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Szerintem most ne úgy számold a ciklusodat, mint normál esetben. A tüszőrepi után 15-16 nappal lenne a következő mensi ideje. Az utro pedig visszatarthatja a vérzést, Szóval lassan tesztelhetsz szerintem. :-)
Köszönöm a választ!:)
Egyébként múlt hónapban is ezeket kaptam,és akkor is 8napot késet az utro-tól a menzim,aztán meg jött:(úgy,hogy az utrot,akkor hagytam csak abba,szóval megjött akkor is,csak késett tőle!
Majd hétvégén csinálok tesztet,remélem + lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!