Pcosok akinek drillingje volt az segitsen. Mitol van ez?
nekem dec. 8-án volt ilyen műtétem. előtte november 29-én jött meg gyógyszerrel. a műtét után jan. 6-án jött meg de szerintem azért mert a kaáliba csináltak uh és eléggé megabajgattak. ez volt a 38. napon. és azóta nem jött meg, már másfél hónapja. szombaton csináltam tesztet negatív lett. az utolsó menstruációm gyógyszer nélkül jött meg. semmi jelét sem érzem, hogy meg akarna jönni. egyszer úgy beleszúrt mindkét petefészkembe, hogy ha fel kellett volna állnom tuti összeesek.
már én is teljesen össze vagyok zavarodva.
neked miért ajánlották a műtétet?
Ugyan ez van nálam is.
Még nem hívtam a dokit, mert a műtét után ismerősnek hála kaptunk egyből időpontot a Kaáliba. És mondta a dokim, hogy így akkor ő nem ad gyógyszert mert ott nem szeretik ha gyógyszer mellett jön meg. Most meg összeférhetetlenség vizsgálatra kellene mennünk, de ahhoz spontán ciklus kell. (hogy miért nem tudom). még azt gondoltam hogy március elejéig várok, aztán vagy a Kaálit hívom fel vagy a nődokimat, hogy most mit csináljak.
Mennyi merckformint szedtél?
Én napi 2*fél tablettát mert többet nem tudtam, mert nem bírta a gyomrom. a closty nekem sem használt, sőt én még kaptam gonal f 300-as injekció kúrát is. és utána jött a műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!