Mit jelent ha az ovuláció után egy héttel fel emelkedik a hőm? Az ovuláció előtt 36,3 volt, az ovuláció utáni héttől pedig 36,8. Mai napig. Már több mint egy hete. Holnap kell megjönnie. Valaki segítsen. :-)
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 09:43
3/11 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy nem a menstruáció első napján kezdtem mérni. De a védőnő azt mondta, hogy az nem gond. :-)
2011. dec. 17. 09:56
4/11 anonim válasza:
Na ez így már jobban elképzelhető:-)
Nézd meg ezt a cikket:
millió görbe van benne, szerintem esélyes vagy!
Drukkolok!
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Írok majd, hogy mi lett belőle :-) Köszönöm a választ! :-)
2011. dec. 17. 09:59
6/11 anonim válasza:
Egyébként szerintem nem holnap kéne megjönnie, mert akkor túl rövid a luteális szakaszod, ami progeszteron gondra utal. Legalább 12 napnak kell lennie, tehát mérj tovább, mert szerintem 3-4 nap addig min.hátravan, ha egészséges vagy!
7/11 A kérdező kommentje:
Rendben van, megfogadom a tanácsodat! Köszönöm! :-)
2011. dec. 17. 10:07
9/11 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, trifazisos gorbenek hivjak, ha valoban a baba miatt emelkedett a ho. A beagyazodas kornyeken lehet meg emelkedes es ugy is marad. Elvileg. Ha terhes vagy.
En az voltam.
10/11 anonim válasza:
Haaaat, szerinteme ez egy nagyon eselyes babas gorbe!
Az enyem ilyen volt amikor a kisfiammal terhes lettem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!