Görbeszakik eltüntetek? Szerintetek lehet baba gyanus?
Korai még hogy egy ideje fáj a pocim és mátol hányingerem van és elkezdett fájni picit a cicim.Ha időtök engedi kukkantsatok rá lécci.:-)
Jól esne egy kis biztatás persze őszinte választ kérek.:-)
Mikor teszteljek érdemes lesz 15 re nem várnám de nagyon nem..Görbével rendbe minden tudom nem számit de napközben 37 folyamatosan.Olyan mintha beteg lennék de nem vagyok. [link]
Á nem agressziv kenyérre lehet kenni:-)) szó szerint.:-)nagyon bamba imádja a gyerekeket de nagyon..:-)
Imádom nagyon anno menhelyről hoztam 4 hetes volt még aznap éjjel rohantunk a dokihoz hogy mi baja van mert nem mozgott meg nem evett ivott.rögtön infuzio gyógyszerek semmi baja nem volt csak kedéjbeteg volt a drága hamar lett elszakirva a gazditol vagyis kidobták de megmenekült és most itt horkol mellettem.:-)Ugyhogy cumiztattam anno :-)gyerekkoromba volt cicánk akkor valoszinű én is átestem gondolom.18 évig volt velünk és voltak kölykei is mert mindig kiszökött.De ugy lesz ahogy mondod ha ebben a honapban nem jön össze a baba akkor nem görbézgetek csak együtt vagyunk nem figyelgetem magam hátha ugy jobb.Jajj bárcsak összejönne nagyon nagyon szeretnék már anyuka lenni.Már régóta de albérletbe nem szerettünk volna a szivem mélyén szerettem volna de tudtam nem szabad.Remélem neked is összejön minden amit szeretnél mert megérdemled mert egy tiszta sziv csaszi vagy!Hatalmas a szived és sokaknak segitesz!Ilyen emberkék kellenének minden eü intézménybe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!