Clostyt kell szednem, mit szedhetek mellé?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy nagyon elvékonyítja a nyélkahártyát. Mit szedhetek mellé, hogy ezt ellensúlyozzam? A ciklusom 3.napjától kell szednem. D vitamint is írt a doki,az mire jó?2012. febr. 21. 15:04
1/6 anonim válasza:
én is 3. naptól szedtem. ebben a hónapban kezdtem én is!
már a 12.ciklusnapon vagyok. nekem megemelte a hőmet!! nem tudtam, hogy elvékonyítja a nyálkahártyát. ez mindenkinél így van??
én elevitet szedek.
2/6 anonim válasza:
Szia!Én már egyszer szedtem,3 ciklusban,igen,tényleg elvékonyítja a méhnyálkahártyát...méhpempőt szedtem mellé,illetve javasolják az E vitamint s,nagy dózisban.Sajnos babám nem lett....azóta ismét szedem,de most inszemináció miatt,jelenleg a 3.ra készülünk.A D vitamint nem tudom miért írták,én azt nem szedem.Sok sikert kívánok!!!
3/6 A kérdező kommentje:
Én is szedtem elevitet, de abbahagytam, mert a D vitamint javasolta az orvos! Én is szedtem már egyszer clostit, akkor semmit nem segített. Remélem most hatásosabb lesz. Persze,nem ebben bízom kizárólagosan, de amit tudok, igyekszem megtenni. Kedves utolsó neked sok sikert az inszemhez:)
2012. febr. 21. 17:19
4/6 anonim válasza:
Igyál minden nap (ne csak closty szedés napján) 1 dl jó minőségű vörösbort!
5/6 A kérdező kommentje:
:) Ez a vörösbornak szólt:) Tudtam hogy sok mindenre jó, de ennek is?
2012. febr. 21. 19:35
6/6 anonim válasza:
én nem szedek semmit mellé! vagyis néha mikor eszembe jut egy-egy gravidát,vagy magnéziumot! nem fogok rágörcsölni a gyerektémára most,mivel úgy döntöttünk,hogy várunk még egy kicsit..vagyis a párom akar várni,én meg már elbizonytalanodtam!
amúgy nekem a hömet nagyon rendbe tette,eddig kacifántos volt,most szép mondhatni egyenes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!