Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A menzesz első napjától kell...

A menzesz első napjától kell mérni a hőt, vagy elég akkor kezdeni, ha elmúlt, kb. az 5 napon?

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Célszerű az elejétől, de az 5. nappal sem késel le valószínűleg semmit.
2012. febr. 21. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ébredési hőt a ciklus első napjától kezdjük mérni. Így kapunk teljes képet. Persze nem baj,ha először csak az 5. napon kezded mérni,a lényeg,hogy onnastól minden nap,közel egy időben,ugyan ott mérd.
2012. febr. 21. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Én mensi alatt nem is szoktam mérni, mert hüvelyben mérem egyébként. Persze amikor már csak "maszatka" van, akkor már mérem...

Ha kimarad az a néhány nap, attól még reális képet fogsz kapni a változásokról. ...Jól gondolom a kérdésedből, hogy te is hüvelyben mérsz?

2012. febr. 21. 15:45
 4/6 anonim ***** válasza:

A nyelv alatt is lehet,van aki a hóna aljába mér...

Én a nyelv alatt.

2012. febr. 21. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:
A hónaljban történő mérés nem javasolt erre a célra, inkább valamelyik testnyílásban célszerű alkalmazni.
2012. febr. 21. 15:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Én hüvelyben mérek az előző ciklus ötödik napjától,ma kezdődött a köv.ciklusom,de akkor újra csak az ötödik naptól mérek.Köszi mindenkinek:-)
2012. febr. 21. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!