Szerintetek előfordulhat olyan, hogy menstruáció első napjától számított 1 hétre teherbe essek?
Nekem szabályosak voltak a ciklusaim, mindig ugyanannyi nap, mégis valószínűleg a ciklus 9. napján estem teherbe, bár mi akartuk is a babót.
Akármikor előfordulhat spontán/korábbi peteérés.
26 hetes kismama
26 hetes kismama! Honnan tudod,hogy akkor fogant meg? Máskor védekeztetek? Csak érdeklődöm.. :)
Köszi!
Mindenkinek köszönöm a választ!
Szerintetek mikor csináljak tesztet?
Elvileg még csak jövő héten lesz peteérésem.. :) E hónap végére várom a bajomat!Bár,ha baba,akkor neki fogunk örülni!
Szép napot nektek!
Szerintem hét vége felé, jövőhét elején simán csinálhatsz tesztet. De szeirntem ha csak most lesz majd peteérésed, akkor nincs miért aggódnod. De ha megnyugtat, csinálj tesztet!
Kíváncsi vagyok az eredményre! Ha tudsz és van kedved jelezz hogy mi lett az eredmény! :)
Már semmi bajom! Cigit nem kívánom! nem vagyok nagy dohányos...van,hogy csak heti 1 szál..hangulat,társaságfüggő!Munkahelyen napi 1 szál a kávéhoz!A héten egyszer gyújtottam rá,de nem esett jól..talán,ha félig elszívtam és azóta se kell!Nem konkrétan undor,egyszerűen csak én nem tudom elképzelni,hogy elszívjam...........
Többi jelem elmúlt!Esténként vagyok álmosabb..ennyi!
Állítólag más a folyások minősége is,mikor terhes az ember! Milyennek kéne lennie,ha kismama lennék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!