Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Feladjam ezt ezt az egészet?...

Feladjam ezt ezt az egészet? Kimerültem.

Figyelt kérdés

2007-ben elveszítettem 21-hetes babámat, fejlődési rendellenesség miatt. Nagyon nehezen hevertem ki.

Ezt követően még háromszor vetéltem el.

2009-ben a Jóistenke velünk volt, és ekkor megmaradt a babókánk, most két éves múlt.

Tavaly novemberben ismét volt egy vetélésem, műszeres befejezéssel. Már úgy mentem mintha "megszokott" lett volna. Legbelül elnyomtam mindent. Leírhatatlan.

A doki azzal vigasztalt, van egy fiam, örüljek annak. Imádom, a mindenem, de mégis fáj a szívem.

Most egy hete késik. Három teszt, halványkák. Most délelőtt medi-lab. Még halványabb. Tünetem tegnap még volt.

Már érzem, hogy megint meg fog történni.

Eddigi eredmény: hét terhesség, és ebből egy élő csemete.

Megfutamodás, ha azt mondom, ha most sem sikerül (úgy néz ki) feladom??? Már többször sírtam ma. Próbálom elnyomni ezt az egészet, de többször előtör.

2012. febr. 21. 13:28
1 2
 11/11 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom, ami veled történt, és minden tiszteletem a tiéd, hogy ilyen kitartó vagy.

De tényleg el kéne menned megint kivizsgálásra. A pajzsmirigyed most is rendben van? Mert nem gyógyul meg, egy életen át kell szedni a gyógyszert. Ugyanez a helyzet az IR-rel, szintén folyamatos kezelést és ellenőrzést igényel. :-( Biztos, hogy minden kivizsgálásotok megvolt? Talán még van olyan dolog, amit nem néztek meg, és én a helyedben nem nyugodnék addig, míg ki nem derül, mi okozta a vetéléseket. Legkésőbb a harmadiknál azért már meg szokták keresni az okokat, a te dokid elég felelőtlennek tűnik nekem. Tudom, hogy nagyon nehéz, én nem tudom, kibírtam volna-e. Nekem egy vetélésem és egy missed ab-om volt, de már ez a kettő is nagyon megviselt, de leginkább az, hogy nem érdekelt senkit, miért történt.

El sem tudom képzelni, te miket élhettél át!

De azt gondolom, hogy egyszer sikerülni fog, ha nem adod fel!!!

2012. febr. 21. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!