Feladjam ezt ezt az egészet? Kimerültem.
2007-ben elveszítettem 21-hetes babámat, fejlődési rendellenesség miatt. Nagyon nehezen hevertem ki.
Ezt követően még háromszor vetéltem el.
2009-ben a Jóistenke velünk volt, és ekkor megmaradt a babókánk, most két éves múlt.
Tavaly novemberben ismét volt egy vetélésem, műszeres befejezéssel. Már úgy mentem mintha "megszokott" lett volna. Legbelül elnyomtam mindent. Leírhatatlan.
A doki azzal vigasztalt, van egy fiam, örüljek annak. Imádom, a mindenem, de mégis fáj a szívem.
Most egy hete késik. Három teszt, halványkák. Most délelőtt medi-lab. Még halványabb. Tünetem tegnap még volt.
Már érzem, hogy megint meg fog történni.
Eddigi eredmény: hét terhesség, és ebből egy élő csemete.
Megfutamodás, ha azt mondom, ha most sem sikerül (úgy néz ki) feladom??? Már többször sírtam ma. Próbálom elnyomni ezt az egészet, de többször előtör.
Szerintem ez a butaság amit most teszel azért is és azért is, mintha megakarnál felelni valakinek és most azért is kell egy gyereket produkálnod.
Minek van már egy sikerült, légy boldogok vele. örülj hogy egészséges, okos és szép. akarsz még egy beteg súlyosan sérült gyereket?
a sors azt akarja hogy 1 legyen akkor minek kihívni a sorsot magad ellen. lehet megfogan majd kiderülnek 100 betegsége, súlyosan beteg lesz, pár évesen elveszíted. szerintem nem kell neked ez,és tudsz egy kicsinek örülni aki egészséges.
Szorítok, hogy baba legyen és egészségesen megszulessen. Csodállak, hogy ezek után bevállalsz még 1 terhességet. Minden jot kívánok!
13 hos kislány anyukája
A sorssal takarózás nagy hülyeség.
Tényleg menj orvoshoz, vizsgáltasd ki magad, valami nincs rendben.
Én 5 terhességből szültem 3 gyereket, tehát "csak" 2x vetéltem de nagy trauma ez mindig.
Ne törődj bele, nem kell újra és újra elvetélned csak egy jó orvossal meg kell találni a vetélések okát, azt kezelni és jöhet a nagycsalád!
Szia!
Gratulálok az erődhöz eddig is, én nagyon felnézek rád, és nem tudom hogy eddig is hogy csináltad, nagyon erős vagy. És van egy néni, akire szintén hasonló okok miatt nagyonnagyon felnézek, akinek: 15 terhessége volt, és 2 gyermeke van. Az első gyermeke a 13. terhességéből van, második a 15. ből. Hihetetlen erős, kedves, nagyon aranyos néni.
Nem tudom mit csinálj, te érzed, de várd ki ennek a mostaninak is mi lesz a vége. Még semmi sem biztos.
Kívánok neked sok erőt!
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen mindent végigjártunk amit lehetett. A genetikai intézettől kezdve egy rakás orvosig, endokrinológusig. Az hittem, mikor kiderült a pajzsmirigyproblémám és a PCO-m már kezelhetjük, és nem lesz baj. Sikerült is a picim. De most újrakezdődött minden, pedig elméletileg egészséges lennék.
Erősen gondokodom, mégis játszom a sorsal, és elmegyek egy másikhoz. Megnéztem a rendelésén kb 18E ft-ot kell otthagynom. Nálunk a sima Sztk-s rendelésen nagy ívben.......:( Sajnos tapasztalat. 9év tapasztalata. :(
Köszönöm a bátorítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!