Milyen érdekes teherbeesésekről tudsz?
Ismerősöméknél megmondták, hogy nem lehet baba. Volt több próbálkozás is. Az örökbefogadás mellett döntöttek. 5-6 évet vártak arra, hogy újszülöttet vihessenek haza. Ákoskát a kórházból vitték haza. A sors fintora, hogy nagyon hasonlít Ákos az apukájára:-),pedig elvileg nincs hozzá köze:-)
Amikor hazavitték Ákost, rá 1 évre terhes maradt az ismerősöm. Kislány lett:-)
A második csemetém úgy lett, hogy nekem spirálom volt és aktívan szoptattam az elsőszülöttemet (hébe-hóba menstruáltam).
Hármaska nem teljesen ilyen eset: vele megszakított közösülés volt a 8. napon (világ életemben hajszálpontos 28 napos ciklusaim voltak, 14. napi peteéréssel...)
Fogorvosnál beszélgettem a váróban egy fiatal lánnyal aki fogamzásgátlót szedett. Elment dolgozni és már a 3. hónapban volt mikor elment orvoshoz a rosszulléteivel, mert menstruált, és nem talált semmi okot ami miatt gyanakodnia kéne. Hát terhes volt. :)
23/N
Van még itt valaki?
Ismerősöm most mesélte,hogy a koleganője 23 éves,és még sosem mensizett! Volt orvosnál,de semmit nem tudtak kezdeni vele! Komoly barátja van,együtt élnek,már többször megkérte a lány kezét,de ő mindíg nemet mondott,mert neki sosem lehet gyereke,és így tönkre menne a házassága! A fiú nagyon szereti,nem akarja elveszíteni,már az örökbe fogadás is szóba került! Hűsvétkor a lány nagyon rosszul lett,elvitték orvoshoz,ahol is kiderült,hogy 12 hetes kismama! :) Képzelhetitek azt a boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!