Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elég érdekes, valaki érti ezt?

Elég érdekes, valaki érti ezt?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hát az én sztorim elég cifra:) Szóval együtt voltam a férjemmel peteéréskor, rá 10-12 napra szúrkált az alhasam, feszült. A mellem érzékennyé vált. De már most időre megjött a nem várt, semmi görcs, igaz 5 napig tartott de nagyon gyenge volt, tegnap múlt el, de a hőm ugyanúgy fenn van(reggeli) 37.2. Hányingerem van nap közben. Dohányzom, de a cigi füsttől rosszul vagyok....nem tudom hogy most mivan, volt már valaki így? Tesztet nem tudok venni, mert béby csősz vagyok, és 5től 10 ig dolgozom. Segítsetek, Előre is köszönöm
2011. nov. 23. 18:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kérd meg a párodat,hogy vegyen tesztet,vagy gondolom mentek a bébyvel sétálni,vegyél tesztet.
2011. nov. 23. 18:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Pedig mi nem nagyon tudunk erre mit mondani, érdemes lenne valahogy csak beszerezni egy tesztet. Van,hogy az első időszakban a terhesség ellenére jelentkezik menstruáció, szóval akár terhes is lehetsz, d biztos választ erre itt nem fogsz kapni.
2011. nov. 23. 18:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat, furcsállom ezt a dolgot mert hányingerem van, gyakori vizelési inger...szóval na...reménykedek:)
2011. nov. 23. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
amíg nem tudod, terhes vagy-e ne szívj több cigit. És ha babát terveztek, akkor tedd le a bagót mert könnyebben teherbe eshetsz nélküle. Sok sikert!
2011. nov. 24. 10:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot :)
2011. nov. 25. 19:24
 6/11 anonim ***** válasza:

1.vagyo

Mi a helyzet,teszteltél??,

2011. nov. 26. 17:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Szia, igen, pozitííííív lett!!! Szerintem a nem vártal nem ment el a baba, hisz nemvárt napján full negatív lett a tesztem, és ez a teszt majdnem kiverte a szemem olyan erős a csík, holnap azért tesztelek megint.....nagyon boldogok vagyunk :) köszönöm a válaszokat:)
2011. nov. 26. 19:54
 8/11 anonim ***** válasza:
GRATULÁLOK!!!!!!!:)
2011. nov. 27. 07:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2011. nov. 27. 12:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia! Hogy vagy? Csináltál újabb tesztet?

Gratulálok!!!!!!!!!

2011. nov. 29. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!