Milyen praktikákat ismertek, hogy a már meglévő 15 kiló súlyfelesleghez ne szedjek majd fel még többet terhesség alatt? Megnehezítheti ez a felesleg a teherbe esést?
Minden képpen probléma a súlyfelesleg, de szerintem annyira nem vészes, mint ahogy ezt te látod!
Minden képpen mozogni kell! Mivel fogyókúrázni a terhesség alatt szigorúan tilos!
Ha minden nap sétálsz 1-1,5 órát kétszer, akkor máris sokat tettél egészségedért. Az elején nem szabad sokat hízni, mert a végére nagyon megszalad!
Édességet, nyalángságot kerülni, Gyümi is mértékkel, mert cukros. és csak annyit egyél, amennyire szükséged van! A többi felesleg!
Szerintem!
Szia!
Nálam 170 cm és kb 90 kilósan indult el a terhességem. A 6 héttől kb. a 11. hétig irtó rosszul voltam. Nem igen tudtam enni. Aztán szép lassan minden visszaállt a rendes kerékvágásba. Nem eszem kettő helyett és nem is vagyok éhesebb mint máskor. Még egyetlen kilót sem szedtem fel.
Most 18 hetes vagyok és tudom van még időm, de a plusz 15 kilónál többet nem akarok felszedni. Remélem sikerül is.:))
Köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek.
Megpróbálok lefogyni, de egy ideje nem megy, és erőltetni nem akarom, ilyen brutális megvonásos diéták nálam nem működnek.
azt szeretném elérni, hogy ha ebből leadni nem is tudok, legalább majd ne szedjek fel sokkal többet. Olvastam olyanokról akik szülés után kevesebbek voltak mint szülés előtt.
Köszi a tippeket, és várom a további jó tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!