Barnázás és mellfájdalom feltétlenül terhességre utaló jelek?
10-12 napja voltunk együtt a párommal (megszakításos módszerrel!) és a napokban erős mellfájdalmat, ill. barnázást tapasztaltam.
Mennyi az esélye, hogy teherbe estem és ilyen korán jelennek meg ezek a tünetek?
Tegnap délután csináltam egy tesztet (képtelen voltam reggelig várni), negatív lett.
Ennyi idő eltelte után, már kimutatná a terhességet?
27/L
Szerintem egyàltalàn nem biztos. Nekem is voltak ilyen tuneteim,mellfàjdalom,barnàzàs,kisebb hormonproblèma volt az oka.
A beàgyazodàs kb. a fogantatàs utànni 8-12. napon van,azt kisèrheti kis vèrzès,barnàzàs.Az èrzèkeny tesztek ekkorra màr pozitivak.De vannak akiknèl csak kèsobb mutatja ki a teszt,el kell kezdodjon termelodni a hcg. A korai terhessèget tènyleg inkàbb reggeli vizeletbol lehet kimutatni.Ne add fel,vàrj 2 napot ès reggeli elso vizeletbol tesztelj megint.Ne èld bele magad,nehogy csalodj ha mègsem,de hàtha!!:)
Sok sikert!
Nem, nem szeretnék még babát :/
És a következő menszi még 1-1,5 hét, nem hinném, hogy ilyen hamar jelentkezne a mellfeszülés.
13:08 vagyok
Azt hittem szeretnèl babàt.Ezèrt irtam,hogy ne èld bele magad. Szoval biztosat nem mondhatok,de ilyen tuneteim voltak ès nem voltam babàs.Sot,mikor az lettem,akkor nem barnàztam egyàltalàn.Azonban minden szervezet màs ès màs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!