Peteérés napjaiban előfordulhat mellfájdalom?
Figyelt kérdés
kb. 1 hete voltunk együtt a párommal, (megszakításos együttlét), és az elmúlt 1-2 napban borzasztóan fáj a mellem. (14-15. nap) Általában csak menszi előtt pár nappal szokott. Ill. enyhe pecsételő vérzést is tapasztaltam.
Mennyi az esély így (előváladék okozta) terhességre?
26/L
2012. febr. 17. 10:21
1/10 Twilight1980 válasza:
Esély van rá.....Sok ilyen esetet lehet hallani...Sztem tünetnek még korai,de ez egyénenként változik...
2/10 A kérdező kommentje:
Mert mennyi idő után lehet észlelni ezeket a tüneteket?
2012. febr. 17. 10:26
3/10 Twilight1980 válasza:
Ez egyénenként változó.Van aki a menstruáció elmaradásakor már észleli,van aki később.A "nagy könyv" a 6.héttől írja....De erre pontosan nem lehet válaszolni..:)Én személy szerint az 5.héttől éreztem a terhességeimet,azzal hogy dolgokat kívántam meg.De ez mindenkinél más..:)Mikorra várnád a menstruációdat?
4/10 A kérdező kommentje:
26-27.-re
2012. febr. 17. 10:45
5/10 Twilight1980 válasza:
Még korai lenne sztem a tünet..:)Szeretnéd a babát?:)
6/10 A kérdező kommentje:
Nem, még egyáltalán nem :/
Csak akkor nem értem miért jelentkezik ilyen korán a mellfeszülés, soha nem fordult elő, hogy menszi előtt 1-2 héttel jelentkezne..
2012. febr. 17. 10:49
7/10 anonim válasza:
nekem a pé től kezdve fáj a mellem addig míg meg nem jön remélem most nekem nem jön meg!!
8/10 Twilight1980 válasza:
Sok olyat csinál a szervezet,amire nem tudjuk a választ..:)A hormonjaid rakoncátlankodnak..:)Szerintem semmi baj nincs,aggódni csak akkor kezdj,ha nem jön meg időbe..:)Feleslegesen ne stresszelj,mert azzal is késleltetheted a vérzést..:)
9/10 A kérdező kommentje:
drukkolok neked! :)
2012. febr. 17. 10:52
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2012. febr. 17. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!