Mennyi a valószinűsége annak, hogy első próbálkozásra teherbe esek?
Figyelt kérdés
Terveztük és tervezzük a babát, de még az esküvőig szerettem volna várni vele, s ma reggel mikor szeretkeztünk a párommal elment bennem. Nem akarattal csak nem érezte, hogy el fog menni. A kérdésem az, hogy kinek hány próbálkozás után sikerült teherbe esnie. Köszönöm.2012. febr. 19. 15:24
1/8 anonim válasza:
Mindhárom gyerekem az első "szabad hónapban".
2/8 anonim válasza:
Nekünk így jött össze egyetlen alkalomból. :) Mi is még várni szerettünk volna, ezért megszakítással védekeztünk, aztán egyszer elfelejtette kivenni. Pont akkor voltam a ciklusom közepén, másnap éreztem is, hogy szúr a petefészkem. Úgyhogy így hamarabb jött a baba. :)
Úgyhogy végül is attól függ, hogy éppen hol tartasz a ciklusodban, mert ha az elején, vagy a végén, akkor azért kevesebb esély van arra, hogy ebből az egy alkalomból összejön, mintha egész hónapban nem védekeznétek sehogy.
3/8 anonim válasza:
nem akarlak megijeszteni, de nekünk is 2x is elsőre sikerült...:-)
4/8 anonim válasza:
Nekünk is összejött elsőre, tervezetten, remélem, a tesó is olyan egyszerűen összejön majd.
5/8 anonim válasza:
Már min az együttlét másnapján volt már petefészek szúrkád?
6/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon ritka , hogy elsőre összejön. Ha mégis, akkor nagyon sok dolognak kell egyszerre stimmelnie.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem ritka, lányom egyetlen véletlen alkalomból esküvő után egy hónappal, a másodikat januárban kezdtük el megpróbálni februárban már nem jött meg, pedig kétszer voltunk együtt.Az biztos, hogy nagyon szerencsésnek érezheti magát akinek így összejön mert amiket itt olvasgatok..sajnálom azokat akik évekig próbálkoznak.
8/8 anonim válasza:
Abban a hónapban azon az egy napon voltunk együtt és pont akkor nem védekeztünk... ez volt a férjem 29. szülinapja. A 30. szülinapja előtt pedig meg is érkezett a kis csomag.
Szóval bejöhet elsőre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!