Második terhességet máshogy lehet érezni mint az elsőt?
12napja csúszik a menzeszem.Eleinte volt hányinger,fogfájás.Néha derekamat érzem,hogy fáj meg a melleimet.Tavaly októberben egy abortuszom (nem a babával volt gond,meg nem is velem)hülye döntés volt amibe belekészerítettek,de mindegy nem is erről akarok beszélni.A kérdésem az igaz,hogy aki volt már így-úgy terhes a második babavárást máshogy érzi?Mert nekem az elsőnél észrevettem,hogy állandóan eszem és sokat alszom.
Most a másodiknál semmi ilyet nem érzek és nem is tűnik fel,hogy többet ennék az átlagnál.
En is amikor eloszor voltam babas,akkor semmi tunetem nem volt,se cici fajas,es tenyleg semmi.Talan annyi,h barhol barmikor el tudtam aludni,de ez sem volt feltuno,mert amugy is almokoros voltam mindig.
Most viszont a masodiknal,a cicim ugy fajt mint meg soha,fel voltam puffadva,es a gyomrom is egett alandoan.
Szoval szerintem minden terhesseg mas es mas.
Boldog babavarast kivanok
18 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!