Miért nézik olyan sokan, hogy mikor van peteérésük? Csak azon a napon szexelnek a párjukkal?
Köszönöm a válaszokat.
Pontosan erre voltam kíváncsi, hogy kik azok nézik a pé-t és a hőt. Egyáltalán nem bántásból kérdeztem, csak feltűnt hogy rengeteg ilyen kérdés van. Azokat persze megértem akiknek hosszas próbálkozás után sem sikerül és ezt nagyon sajnálom.És kívánom mindenkinek hogy összejöjjön.Azt viszont nem írtam hogy nekem gyorsan és könnyen összejött, csak hogy nem néztem a peteérésemet és a hőmet.
Miért kell ilyet kérdezni? Mert őszintén érdekelt. És nem hiszem hogy ezért meg kellene kövezni.
Szia!
Lehet h oszinten erdekel a dolog de a kerdesed valamint a hozzafuzott kommented szerintem eleg provokalo volt.
Nekunk is elsore osszejott a baba de en nagyon sajnalom ezeket a holgyeket akik minden kovet megmozgatna a baba erdekebe es csodalom a kitartasukat.
Aterezni ezt tenyleg csak az tudja aki ebbe benne van de ne rugjunk mar belejuk mi is hiszen nekik olyan nehez lehet igy is elviselni.
Nekem a legjobb baratnomnek nem jon ossze a baba es tudom h milyen szegenynek amikor mindig megjon neki.
Ja es ezzel teged sem akartalak megbantani es ne haragudj ha meg is ugy sikerult.
De en szeretek segiteni ezen az oldalon is ha vkinek tunetei vannak akkor leirom a tapasztalatomat ha ezzel tudok rajtuk segiteni.
Az igaz h nehanyan jobban ragorcsolnak a temara mint kellene es lehet h ez a babasodas akadalya de vhol oket is meg lehet erteni,mert mar ennyire varnak babara.
En kitartast kivanok mindenkinek es minel elobbi babasodast!
Udv;37+5 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!