Mostmár teljesen bizonytalan vagyok. Fejfájás,12 napja tartó megjönérzés menzi után, gyomorégés, magas hő! Babás lehetek az előző ciklusból? Görbém linkelve.
előző: [link]
ma megyek du-án dokihoz.
miért nem esik le a hőm ha nem baba??
tegnap 1 csep tejfolt volt a pólómon,mitől??
Igen, persze! előfordulhat!
Valószínüleg nekem is ez volt! Csak én nem vettem észre! 2-3 hónapja volt hogy késett a mensim, és volt egy halvány pozitiv tesztem, amit nem vettem 100%-ra! Mire megismételtem volna a tesztet, addigra nagyon begörcsöltem, és jóval erősebb és több volt a mensim mint előtte! 2 nap helyett 5 napig tartott! Miután elmúlt elmentem dokihoz, elmondtam mi a helyzet, de nem látta addigra már hogy mi történhetett!
pár hete viszont észrevettem hogy nyomkodásra savó jön ki a mellemből, habár kevés mennyiségileg! Visszamentem a dokihoz és a vetélésre következtetett...
Talán neked is savó jön a melledből, vagy miből gondolod hogy neked is magas?
Szia!
Szerintem a nődoki nekem legalább is ő kérte!
Nagyon kíváncsi vagyok mit mond neked a doki délután kérlek írd meg!
Drukkolok,hogy jó hírt kapj!
voltam tegnap dokinál,ma meg vérvételen.utrahang nem volt jó sajnos:-(((( de ma csináltam tesztet és negativ.sőt a hőm ma nem 37.3 hanem 37.4.nem értem az egészet.Hétfőn lesz leletem kész.a ciklust töröltem igy egyben van a 2 görbém,nem fura????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!