Mostmár teljesen bizonytalan vagyok. Fejfájás,12 napja tartó megjönérzés menzi után, gyomorégés, magas hő! Babás lehetek az előző ciklusból? Görbém linkelve.
előző: [link]
ma megyek du-án dokihoz.
miért nem esik le a hőm ha nem baba??
tegnap 1 csep tejfolt volt a pólómon,mitől??
Amúgy nekem tüszőrepedéskor fordul elő gyomorégés.
Első
nem ugy volt meg mint szokott,sokkal gyengébb volt.elötte mindig görcsölök nagyon,most semmi nem volt,csak amikor elmult azóta van megjön érzésem minden nap.
gyomorégésem van,és ami fura a felfájás,ami sosem fájt,csak mikor a lányommal voltam állapotos,
Olvastam itt több olyan hölgy is volt akinek nem mutatta ki. Volt egy, kinek 12hetesen sem mutatta ki a teszt, csak az UH. :)
Első
nem tudom,szerintem holnap vérvételte küld a dokim.
15 hos a fiam,és szopizott 2 hónapig.
de azóta ha megnyomom a mellem kis csepp tej jön belőlle,de csak az egyikből miért??
Valószínüleg azért mert egy kicsit magas a prolaktin szinted! nekem is magas és kaptam rá bromokriptint! Azt mondta a dokim hogy terhesség után, ha valaki csak kevés ideig szoptat akkor nagyobb a valószínűsége hogy a prolaktin nevű hormon szintje nem csökken hanem magasan marad!
Egyébként ez a hormon ha magas akkor fogamzásgátlóként viselkedik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!