Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovu tesztet hogyan kell...

Az ovu tesztet hogyan kell használni? Hány darab teszt van egy csonagban? Kinek sikerült elsöre ovuteszttel?

Figyelt kérdés

Ùgy értem a 14.nap körül??Vagy mikor kell csinálni??

Most próbálna´m ki elözször,és nem tudom hogyan kell használni.Még nem vettem.

2009. jún. 4. 07:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a vaterán vettem, mert sokkal olcsobb, mint az üzletekben. A DM, Tesco stb-ben 2300ft körül van és 5 db van a csomagban. A vaterán 15db-at vettem 1500 ft-ért. És kérheted úgy, hogy mondjuk 10db ovu és 5 db terhességi teszt legyen benne. Vagy éppen ahogy Neked jó az arány. A ciklusodtól is függ, hogy mikor kell elkezdeni használni. Adnak hozzá egyébként használati utasítást, amiben le van írva, hogy mikor érdemes elkezdeni. Tehát egy normál 28 napos ciklusnál kb a 11-12-ik napon. Remélem tudtam segíteni. :)
2009. jún. 4. 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia ! Nekem elsőre sikerült ovu teszttel a picikém .A mensim nem lehetett kiszámolni mert rendszertelen volt.NOV 19.-én volt utoljára egynapos valamim és december 18 és 21 között volt peteérésem és akkor sikerült be a picikém.5 db teszt van a dobozban és 3-at használtam el. Ugyan úgy kell használni , mint a terhességi tesztet . Vizeletet felfogsz valmiben és belemártod a jelig .Ha csak a teszt csík jelenik meg akkor nincs ovulációd de ha halványan látod akkor vagy azt jelzi , hogy már volt vagy azt hogy majd lesz .Ilyen esetben érdemes 24 óra múlva megismételni a tesztet .Ha erősebb az előző napinál akkor próbálkozhattok a pároddal ill. a férjeddel.Minnél erősebb az elszíneződés annál jobb.Azért annyira nem pontos a teszt mert azt is kutathatja hogy már volt peteérésed.A tájékoztatóban le van írva pontosan , hogy müködik. Az aktus után fél- 1 órán keresztül meg se mozdultam és a fenekemet alá támasztottuk takaróval és párnákkal . A Tescoban vettem 2300-2500ft-ért kb. decemberben.Sok sikert várjuk a híreket az eredményről .26-27 hetes kismama.
2009. jún. 4. 07:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Hello!Nekunk is elsore sikerult az ovu tesztel:-)Menszesz utan a 11-12-dik naptol kezdve csinaltam,aztan egyszercsak ottvolt a "mosolygo fej",aztan ugy jott ossze hogy nemis tudtunk eggyut lenni a parommal,majd csak masnap,de igyis sikerult:-)hal istennek!!!En kulfoldon vettem ezt a tesztet,7volt benne es 1digitalis teszt.meg csak 5hetes:-)de megno:-)
2009. jún. 4. 10:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Èn is külföldön lakom.Hétfön volt az elsö napom akkor még ráérek a teszttel.Majd jövöhéten veszek.

Köszönöm a válaszokat.

2009. jún. 4. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is most próbálkozok először az LH teszttel, mivel a ciklusom elég változatos. Már 2 gyermekem van, és mind a kettő ovulácios mikroszkóp segitségével sikerült. Mivel én is külfödön élek, igy ezt a kis mikroszkópot nem sikerült beszereznem de az LH tesztet igen. Vettem egy pár csomaggal és elkezdtem használni. Már kb. 4 napja használom és ma lett pozitiv, mindkét vonal egyforma szinü. Remélem sikerülni fog a babaprojekt. A külföldi LH tesztekre nem irják rá, hogy melyik napközbeni időszak az ideális. Én elolvastam egy pár oldalt és megpróbálok mindig ugyan abban az időben délután tesztelni. Kivánom hogy nemsokára te is pozitivat teszteljél!
2009. jún. 4. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!